2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا که میشه .مشکلتون چیه ؟ فقط بیخیال باید باشی بعد به شوهرتم‌معجون بده خودتم بخور 

میخوریم عزیزم، همه اش توی 15 روز اول دوره ی من داریم گرمی های طبیعی مصرف می کنیم، من خیلی از درون آدم مضطربی هستم، ولی تلاش می کنم کمتر فکر کنم.
مشکل ما الان واقعا دیگه هیچی نیست نمیدونم چرا نمیشه، همسرم عمل کرده نرمال شده یک ساله، منم 5 ماهه تخمک گذاری درست دارم، دیگه نمی دونم چرا نمیشه.
البته با دارو تخمک دارم و آزاد می کنم، حالا دیگه این ماه آی یو آی می کنم. هرچند به اونم امیدی ندارم.

طلوع کن.....................................

[QUOTE=233093330]میخوریم عزیزم، همه اش توی 15 روز اول دوره ی من داریم گرمی های طبیعی مصرف می کنیم، من خیلی از درون آد ...[/QUOTE

عزیزم گرمی زیادم خوب سعی کن به بارداری فک‌ نکنی بیخیال باش بعد انرژی منفی نده به خودت چرا نشی ایشالا که میشی بعد اینکه امپولم زدی ۳۶ ساعت بعدش حتما نزدیکی داشته باش .دلیل باردار نشدنت استرسته اروم باش بگو هرچی خدا بخواد 

[QUOTE=233093330]میخوریم عزیزم، همه اش توی 15 روز اول دوره ی من داریم گرمی های طبیعی مصرف می کنیم، م ...

من با اینکه اینهمه گرمی می خورم وقتی میرم سونو تازه به حد نرمال میرسه دیواره رحمم، نخورم خیلی سرده رحمم، آره تلاش می کنم کمش کنم، به امید خدا، نزدیکی هامم دقیق و به موقع اس اصلا بهم برنامه میده بیمارستان از وقتی فولیکول تولید میکنم میگه چطوری نزدیکی کن.
ببینیم این ماه آی یو آی کنیم نتیجه میده یا نه

طلوع کن.....................................