درسآ مدیر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 عنوان اسم بچه | مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 20 پست یه ماهه باردارم از الان همه تو فکر اسم بچه هستن😂اسم پیشنهاد بدین خودم از اسم کوهیار و سپهر و پناه و برکه و گندم و سوگند خوشم میاد ولی شوهرم از هیچکدوم خوشش نمیاد از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه 1401/01/16 | 16:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درسآ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 بزار جنسیتشو بفهمی🤣 بچه اوله ذوق داریم😂 از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 126187 بچه اوله ذوق داریم😂 ای جووونم😍😍 بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
درسآ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 كوهيار سنگينه خدايي اسم مورد علاقه منه از وقتی ۱۳/۱۴ سالم بود میگفتم میخوام اسم پسرمو بزارم کوهیار از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
سیزیف عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 3510 اسم خودم رزاست مامانم خیلی دوست داره ریپ نزن اگر با حرف من حرفت یکی نیست Take me somewhere to calm down. Somewhere to listen زندگی=قهوه_پپرونی_خواب
درسآ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 اسم خودم رزاست مامانم خیلی دوست داره قشنگه ولی ما چون تو فامیل داریم نمیخوام تکراری بزارم😍 از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
سیزیف عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 3510 قشنگه ولی ما چون تو فامیل داریم نمیخوام تکراری بزارم😍 خوب میتونی اورورا رو بزاری اسم خارجیه اسم خواننده هم هست ریپ نزن اگر با حرف من حرفت یکی نیست Take me somewhere to calm down. Somewhere to listen زندگی=قهوه_پپرونی_خواب