2777
2789
عنوان

خسته شدم از روزایی که باید خونه بیام خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 61 پست
اگه بگم نمیام...بعد بابام میخواد از مامانم بپرسه که من چرا نرفتم اونجا...مامانمم بگه که بخاطر دعواها ...

وا رودروایسی داری! خب بگو بخاطر اخلاق خوبته ک نمیام.

اصلا مگو شوهرم نیست. بگو خونه اس، بگو کار دارم، درس دارم، خونم کثیفخ، مهمون دارم. من ک نه میرفتم نه مییخواستم اونا بیان. میبینمشون استرس میگیدم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه کی آخه....پیر مامانم...عمرش رفت پای این مرد عصبی...خیلی دلم غم داره خیلییییی😭😭😭😭

از کسی حرف شنوی نداره بگید اون صحبت کنه. مشکلش چیه

امام علی علیه السلام فرمود:

روزه قلب بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شکم است.

غرر الحکم، ج 1، ص 417، ح 80

اینو بخون براش

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بدبختی اینه دو سه تا ساختمون خونمون باهم فاصله داره...

ب هر حال اگه راحتی و آرامش خودتو میخوای یکی از اینکارا رو بکن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
ب هر حال اگه راحتی و آرامش خودتو میخوای یکی از اینکارا رو بکن

انگار زورش کردن که روزه بگیره...اخه تویی که روزه میگیری وقتی زنو بچتو اشکشونو در میاری ثواب ک نمیکنی هیچ گناهم میکنی...خسته شدم...خسته

نه بابا...هرچی سنش بالاتر میره بدمیشه...۴۴ سالشه 

💔😓سنشم زیاد نیس که

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

انگار زورش کردن که روزه بگیره...اخه تویی که روزه میگیری وقتی زنو بچتو اشکشونو در میاری ثواب ک نمیکنی ...

بابای من روزه نگرفته اش اینه! کم کم پیر ک میشن آرومتر میشن. بابای من مریضی اعصاب داره، پدرمونو دراورده.. هوا ک گرم میشه میزنه ب سیم آخر🤦🏻‍♀️ هنوز فصلش نرسیده!!!

هی خواهر مگه جابه جایی به این آسونیاس...یه خونه خریدیم یکی دوماه دیگه میریم داخلش...یکم دورتر شدیم.. ...

والا من ۸۰۰ کیلومتر دور شدم😁خودت باید قوی باشی💖وگرنه هیچی اسون نیست

بابای من روزه نگرفته اش اینه! کم کم پیر ک میشن آرومتر میشن. بابای من مریضی اعصاب داره، پدرمونو دراور ...

این باز روزه نگیره یه درصد بهتره...ولی الان که روزس مخصوصا اینکه شکم پرست هم هست واویلا شده...موقع افطار باید همه بدو بدو کنیم تا سفره سریع حاضر شه که لقمه یک ثانیه دیر به دهنش نرسه

اره...خودم ۲۰ سالمه...همسرم از گل نازک تر بهم نگفته...البته بابامم نگفته؛ولی به مامانم....هیچ روحیه ...

عزیزم خوبه که خودت خوشبختی. به مامانت زیاد محبت کن تا حداقل از سمت شما محبت ببینه. پدرت هم امیدوارم بهتر بشه.