2777
2789
عنوان

اگزما اگزما اگزما اگزما

| مشاهده متن کامل بحث + 9415 بازدید | 69 پست

یه آقایی که تو کارطب سنتی هست معرفی کنم که خیلیها ازشون جواب گرفتن کارشون حرف نداره تودرمان اگزما..پسوریازیس ..قارچ پوستی ..بیماری های پوستی.. ستودنی هستن من که بی نهایت ازشون راضی بودم بعد چندین سال دارو دکترای مختلف به لطف پروردگار درمانم کردن شمارشم میزارم 09390265886

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اینم بدتره ؟؟؟؟؟

سلام خوب هستین؟ ببخشید شما چند بار از کرمی که معرفی کردید استفاده کردین؟ دیگه اگزماتون برنگشت؟

هنوز هم دارین از کرم استفاده میکنید یا بعد از اینکه دستتون خوب شد دیگه از اون کرم استفاده نکردین؟

عزیزم مرتب آبرسان بزنید کرم مرطوب کننده چرب زیاد اثر نداره ولی آبرسان معجزه میکنه

من یه تجربه شخصی هم دارم بعد ازینکه رفتم برای کاشت ناخن و دستمو گذاشتم تو دستگاه یو وی انگار اگزمای دستم بهتر شد حالا نمیدونم تاثیر اون بود یا چی؟!

👚سنجاق بورس بهترین برندهای لباس راحتی www.sanjaghcollection.com

سلام من اگزما صورت دارم رفتم دکتر خوب شدم دباره شروع شد یک چشمم ورم کرده لطفا کمک کنین دو روز مونده ...

سلام دوست عزیز شما ورم چشمتو چیکار کردی؟ افتادگی پشت پلک هم پیدا کرده بود چشمت؟ میشه لطفاً راهنماییم کنی

بچه ها آزمایش دادید است حساسیت و ویتامین د۳و زینک و اهن،کبد،کلیه،

کرم اگزاسین ژیناژن بخر بالای بیست بار خریدم،درمان که نداره فقط کنترل،مکمل د۳روزانه ۱۰۰۰،زینح پلاس بکمپلکس و ففول بخور،وقتی دستات هم دار هست اگزاسین رو بزن 

یک ماه استفاده کن ببین 

آب قاتل دست ماست دستکش نخی بپوش بعدش ظرفشویی ظرف بشور حموم برو یک ماه

ترشی و تند و بادمجون نخور 

اون کرم رو همیشه بخر

واسه من که میاد و می‌ره همیشه جایی ظرف شستم به مایع اونا حساسیت داشتم شد شروع درماتیت تماسی و اگزما