2777
2789

چقد ازتون گرفتن برا ثبت نام .خاننهاییم که گواهی نامه گرفتین تازگی مراحلشو بگین بدونم انرژی مثبت خواهشا

خدایا من درکلبه حقیرانه ی خود چیزی دارم که درعرش کبریایی خود نداری که من چون تویی دارم وتو چون خودی نداری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام برم ثبت نام کنم لطفا منو یک مو مشکی لایک کنه بیام بخونم

ای بابا مو مشکی نیستم .. ببخشید 

ولی  اطلاعات دارم در موردش   چکار کنیم 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

من کلا ۱۲۰۰ شد برام 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
ای بابا مو مشکی نیستم .. ببخشید  ولی  اطلاعات دارم در موردش    چکار کنیم

میشه به منم بگی چقدر هزینش شد شما رفتی چیکار کردی راهنماییم میکنی لطفا 

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
میشه به منم بگی چقدر هزینش شد شما رفتی چیکار کردی راهنماییم میکنی لطفا 

واسه ثبت نام ۹۵۰ دادم 

معاینه چشم ۵۰ 

کاردکس ۱۰۰

یک بار هم آزمون رو افتادم تقریبا ۱۰۰  دادم .

کلا یک و دویست افتاد پام

کلاس تئوری نرفتم اصلا غیر حضوری زدم یعنی نرفتم 

آیین نامه بار اول قبول شدم  آزمون شهری بار دوم 

حدود ۱۷۰۰ هزینه شده تا الان چند روز دیگه آزمون دارم دعا کنین قبول شم

وای منم استرس دارم ولی دیگه تدکل بخدا😉بعدشم ازمنا۱۸۰۰گرفتن

خدایا من درکلبه حقیرانه ی خود چیزی دارم که درعرش کبریایی خود نداری که من چون تویی دارم وتو چون خودی نداری
واسه ثبت نام ۹۵۰ دادم  معاینه چشم ۵۰  کاردکس ۱۰۰ یک بار هم آزمون رو افتادم تقریبا ۱۰۰ & ...

کاردکس چیه عزیزم ؟؟؟ آیین نامه آسونه آیا بار اول قبول میشم بعد اینکه شما از قبل وارد بودی به ماشین یا خیر

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
کاردکس چیه عزیزم ؟؟؟ آیین نامه آسونه آیا بار اول قبول میشم بعد اینکه شما از قبل وارد بودی به ماشین ی ...

کاردکس  یه برگه ست توش جدول قبولی ها و مردودی هات رو مینویسن . 

نه زیاد وارد نبودم  

آیین نامه هم اگه بخونی خیلی خیلی آسونه 

کاردکس  یه برگه ست توش جدول قبولی ها و مردودی هات رو مینویسن .  نه زیاد وارد نبودم   ...

آیین نامه قبول میشم ولی برای تو شهری خیلی استرس دارم منم میخوام برم ثبت نام کنم چه کارایی باید انجام بدم اووف 

من يه بابا دارم همش ميگه دختر فلانيه ماشين خريده چقدر خوب رانندگي ميكنه حالا باباش برا دختره ماشين خريده اين پزشو به من ميده به بابام ميگم خب پول بده منم برم گواهينامه بگيرم نميده ميگه تو كه ماشين نداري 

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏