2777
2789
عنوان

ميخوام برا كار بيام تهران

361 بازدید | 11 پست

من بيكارم ديگه هم قرار نيست ازدواج كنم ٣٥سالمه جو خانوادمم به شدت بده دوتا بيمار رواني داريم وهمش تو خونمون جنگ أعصابه تو شهر خودمون كار نيست ميخوام بيام تهران براي كار كه جاي خوابم داشته باشه البته بابام گفته حق نداري اين كارو كني ولي من ديگه از اين زندگي خسته شدم ديگه نميتونم تحمل كنم 

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجوری باید یه کار مثل پرستاری پیدا کنی که جا خواب داشته باشی

اره فكر كنم مجبورم همين كارو كنم

بنظرم که خوبه میتونی کلی پول پس انداز کنی بعضی از سالمندان هستن که فقط دنبال یکین که از تنهایی دربیان ولی اصلا سمت کارای سنگین مثل سالمندای پوشکی یا الزایمریا نرو البته یادت باشه قراره کلی غر بشنوی اکثرا غرغروان

به نظرم چنین کاری سخت پیدا بشه برات و اگه بشه خطرناکه  یکم صبر کن پول پس انداز کن  کارو ...

پول ندارم كه پس انداز كنم خانوادم ميخوان من تا اخر عمر بشينم تو خونه كاراشون انجام بدم ديگه ميخوام برا خودم زندگي كنم 

پول ندارم كه پس انداز كنم خانوادم ميخوان من تا اخر عمر بشينم تو خونه كاراشون انجام بدم ديگه ميخوام ب ...

پس اول کارو پیدا کن عزیزم 

توی دیوار و ... بگرد 

یه کار مناسب پیدا کن شرایطشو خوب بررسی کن

بنظرم که خوبه میتونی کلی پول پس انداز کنی بعضی از سالمندان هستن که فقط دنبال یکین که از تنهایی دربیا ...

فقط ميترسم ازم ضامن بخوان من كسي ندارم ضامن بشه 

سلام اتفاقا یک خانم دیگه هم تو همین نی نی سایت مثله شما دو تا خاهر برادرهاش اسکیزوفرنی و دو قطبی داشتن ، و البته باباش هم اسکیزو فرنی بود خونه جدا گرفته بود زندگی میکرد  میگفت کسی هم باهاش ازدواج نمیکنه میگن بچه مریض به دنیا می اری ، ولی مسلما باید پول داشته باشه ادم بی گدار به اب نزن

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊

عزیزم سعی کن با دید باز این تصمیم رو بگیری ک نکنه خدای نکرده خودتو از چاله بندازی تو چاه، تفاوت زندگی تو تهران و شهرستان، شرایط دقیق جایی ک میخوای بری و کاری ک میخوای بری... به گزینه رفتن به یکی از شهرهای بزرگ دیگه غیر از تهران هم فکر کن