2777
2789
الان دارم قرص مصرف میکنم....ولی میترسم ب خاطر ای همه اضطراب و فکر کردن الکی تا الان ام اسم گرفته باش ...

نه سعی کن تمرین کنی من کاملا درکت میکنم ولی سعی کن بهش فکر نکنی سرتو گرم کنی

خودشناسی DNA plus

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینجوری فکر نکن منم همه این عوامل بوجود اورنده رو دارم ولی بخوای هی بهش فکر کنی بدتره

بخدا دست خودم نی .....مثلا امرو تصمیم گرفتم ک بیخیال باشم و ب هیچی فک نکنم بعد یهو اومد تو ذهنم اگه ای مدت ب خاطر اینکه این همه به خودم فشار اوردم و این همه استرس و اضطراب داشتم ام اس گرفته باشم چی؟

الان خیلی ناراحتم دلم میخواد خودم بکشم۰🥺

نه سعی کن تمرین کنی من کاملا درکت میکنم ولی سعی کن بهش فکر نکنی سرتو گرم کنی

چشم🥲🥲🥲باورتون میشه ی سال به خاطر وسواس فکری و ای همه فشار روحی کنکورمو خراب  کردم؟🙂

بخدا دست خودم نی .....مثلا امرو تصمیم گرفتم ک بیخیال باشم و ب هیچی فک نکنم بعد یهو اومد تو ذهنم اگه ...

خب همینو تو ذهنت داشته باش باهاش استرستو مدیریت کن یعنی از ترس ام اس سعی کن استرس و تنشت رو کم کنی

صدا اگه صداس،خدا همون خداس،چرا همیشه حال ما بَده؟!
چشم🥲🥲🥲باورتون میشه ی سال به خاطر وسواس فکری و ای همه فشار روحی کنکورمو خراب  کردم؟🙂

اره میشه چون منم زندگیم داغون شده سر وسواسم تو میتونی باهاش بجنگ سعی کن ذهنتون دست بگیری اجازه ورود به فکرای منفی ندی

خودشناسی DNA plus
خب همینو تو ذهنت داشته باش باهاش استرستو مدیریت کن یعنی از ترس ام اس سعی کن استرس و تنشت رو کم کنی

چشم حتما این کارو میکنم....فقط خدا کنه مشکلی پیدا نکرده باشم😑

عه....عجب.....الان من ذهنم درگیره شدید ک ایا دارم یا نه🥺

انشاءالله که ندارید سبک زندگیتون رو اصلاح کنید و خوراک گرمی رو وارد غذاتون بکنید.

اینجور منفی بافی نکنید...

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
جدی؟  ایشون چطوری گرفتن؟

مامانم آدم عصبی و استرسی و وسواسی هست ۹ سال پیش سردرد های مدام داشت به طور شدید ما گفتیم احتمالا بخاطر کم خوابی و ایناس یکهفته بعد یه چشمش تار شد رفتیم چشم پزشک ایشون گفتن برین مغز اعصاب و رفتیم بعد از کلی ام آر ای و عکس برداری گفتن ک ام اس هست من واقعا خداروشکر میکنم ک مامانم از اون دسته ای هست ک فقط چشمش تاره و فلج نیست هرچند تفاوتی بین منو مامانم نیست من بچع مامانم نصف سنشو دارم هردو چشمم تارن😅

همه رو می‌بخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم می‌گفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)
مامانم آدم عصبی و استرسی و وسواسی هست ۹ سال پیش سردرد های مدام داشت به طور شدید ما گفتیم احتمالا بخا ...

اخی..ایشالا خدا شفا بده

منم وسواس فکری دارم و بیش از حد به همه چی فکر میکنم..الان خیلی ترسیدم که ام اس گرفته باشم

دو روزه که کف دستام گرم میشع و مور مور میکنه

اخی..ایشالا خدا شفا بده منم وسواس فکری دارم و بیش از حد به همه چی فکر میکنم..الان خیلی ترسیدم که ام ...

مرسی عزیزم

نگران نباش چیزی نیست وسواس خودش عامل اصلی ام اسه شما اگه نداشته باشیم با این وسواست زبونم لال مبتلا میشی 

همه رو می‌بخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم می‌گفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)