2777
2789
راستشو بگو 

راست و واقعی:از اول زندگی در تمام مناسبتها از نامزدی و تولد و روز زن تا عیدی تا حالا در حسرت یه شاخه گل از طرف همسرم موندم .بیست ساله ازدواج کردیم 

انا الی ربنا راغبون. ما دل به سوی پروردگارمان نهادیم 

من ۳۱ تولدم چشم اب نمیخوره چیزی بگیره فوقش کیک

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم فروردینی ام

۴ فروردین

کل روزو تو بیمارستان بودم

بعدشم کسی یادش نبود

تولد پسر عمه همسرم هم اونروز بود کلی همه استوری کرده بودن

روز بعد تولدم گفتم فلانی میدونستی تولد منو پسر عمت تو یه روزه؟؟

گفت که چی میخواستی بگی تولدمو یادت رفته؟؟

ومنی که در افق محو شدم😔

دیگر احتیاط لازم نیست شکستنی ها شکست هر طور مایلید حمل کنید💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔متولد ۱۳۷۶.۱......هسدم
راست و واقعی:از اول زندگی در تمام مناسبتها از نامزدی و تولد و روز زن تا عیدی تا حالا در حسرت یه شاخه ...

چه تفاهمی😁

دیگر احتیاط لازم نیست شکستنی ها شکست هر طور مایلید حمل کنید💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔متولد ۱۳۷۶.۱......هسدم
منم امرو تولدمه  ولی نامزدم فراموش کرده  منم اصن ب روش نیوردم  اخرشب بعد شب بخیر گ ...

بنظرمن همین الان براخودت استوری بزار حداقل اخرشبی تولدی برات بگیره بعد بگو چرابرام نگرفت تودلت میمونه  استوری بزار بزار بخوشی بگذره 

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
راست و واقعی:از اول زندگی در تمام مناسبتها از نامزدی و تولد و روز زن تا عیدی تا حالا در حسرت یه شاخه ...

عزیزم سالم باشی انشالله 

منم ۹ ساله ازدواج کردم 

هر سال مامانم واسم کادو و کیک میگرفت یه سال هم فقط کیک گرف 

یه سال هم فقط یه اسپری 

پارسال هم ک با تولد دختر جاریم باهم برام گرفتن 

امسالم ک نمیدونم 

خوشبختی رو از خدا میخام 🥰
۳۰ تولدمه منتظرم ببینم چ میگیرن خخخ

چ سالی من ۳۱😂

عزیزم سالم باشی انشالله  منم ۹ ساله ازدواج کردم  هر سال مامانم واسم کادو و کیک میگرفت یه ...

زاد روزتون مبارک و فرخنده 😊

عمرتون باعزت😊

انا الی ربنا راغبون. ما دل به سوی پروردگارمان نهادیم 
منم فروردینی ام ۴ فروردین کل روزو تو بیمارستان بودم بعدشم کسی یادش نبود تولد پسر عمه همسرم هم او ...

وا عزیزم ناراحت ناش این نیز بگزرد

خوشبختی رو از خدا میخام 🥰