2777
2789
من برای پسملم خیلی دنبال اسم گشتم.اسم هم که یک چیز سلیقه ای هس.اسمای زیادی اصلا بدلم ننشت یا اگر من خوشم میامد شوهرم دوس نداشت.دوس دارم اسمش اسم اصیل ایرانی باشه و تنها اسمی که خوشم اومد که شوهرمم بعد چندماه رضایتش رو اعلام کرد برسام بود الانم کل این 9ماه برسام صداش کردم واسم حلقه در سفارش دادم.دیشب آبجیام کلی دعوا کردن میگن اینقد اسم. این چه اسمیه.چقد زشته.یکیشون میگه مث فحش میمونه خیلی ناراحت شدم موندم چکاکنم
انسانم‌ آرزوست.  
نه عریزم اتفاقا خیلیم شیکه... و اینکه یه اسمیه که هم واسه بچه خوبه هم ادم بزرگ. له نظر من خبلی قشنگه
خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا حوصله داری با همه راجع به اسمش حرف میزنی؟؟ سلیقه هاتون فرق داره خب. شک نکن انتخابت عالیه
خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
آره خیلی دوس دارم.آبجیم میگه دوستم پرسیده اسم خواهرزادت رو چی میذارین منم گفتم برسام بهم گفته چی.داری بهم فحش میدی میگم حالا اون دوستت حتما تاحالا نشنیده.گناه من چیه
انسانم‌ آرزوست.  
منم اسم برسام رو دوست ندارم. اما اصلا شبیه فحش نیست. سلیقه هر کسی متفاوته دوست خواهرت حرفش خوب نبوده.
///اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم/// خدای کریم! برای دو فرشته ی پاکی که بهم عطا کردی ممنونم.