2777
2789
عنوان

خوش شانس و بدشانس

95 بازدید | 8 پست

دیدین بعضیا خانوادگی خیلی خوش شانسن؟؟؟

بعضیا ب هردری بزنن بد شانسن؟؟؟

مثلا ی خانواده تمام دختراشون زندگی وشوهر عالی یا برعکس

بنظرتون منشا این خوش و بدشانسی از کجاس؟؟؟

میدونی‌چرا نمیتونم ببخشمت ؟؟‌ بخاطر اینکه قبل از تو من قلب درد نداشتم ، قبل از تو آروم بودم، عصبی نبودم که هرکی ی چیزی بگه عصبانی بشم،قبل از تو تااین حد مغرور نبودم ،قبل از تو شبا یهو ازخواب نمیپریدم،بلند نمیشدم وتا صبح گریه نمیکردم، با هرچیز کوچیکی گریه نمیکردم اما الان تا چشام تر نشه آروم نمیگیرم قبل از تو اهنگایی گوش نمیکردم ک این بغض لعنتی بترکه ، قبل از تو از ته دل میخندیدم از ته دل___ من‌میدونم نباید خسته شد نباید کم آورد نباید برید میدونم زندگی ادامه داره فقط دلم میخاست ی وقتایی ی جایی ی گوشه ای وایسم بگم خستم و یکی بفهمه چی بگم ن اینکه فقط بشنوه هااا...بفهمه ___ب امید خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرشون و تلقینشون

اونایی که خوش شانسن ناخودآگاه اینو تو ذهنشون دارن و براشون پیش میاد

ولی اونیکه بدبخته حتی با بهترین چیزا هم به کمبودهاش فک می‌کنه و روز به روز فقیر تر میشه

این چیزا رو به عینه دیدم تو اطرافیان! اصلا کپی پیست کتابهای روانشناسی زرد نیست

حالا یکی مثل مادر من سرطان گرفت کاملا خوب شد تصادف کرد فوت شد . یه اقاهی مشکل قلبی داشت دخترش میگفت بخاطر اینکه پدرم میترسید اتفاقی بیوفته نمیرفت واسه جراحی و تمام واکسن ها شو زده بودتصادف کرد فوت شد 

فکرشون و تلقینشون اونایی که خوش شانسن ناخودآگاه اینو تو ذهنشون دارن و براشون پیش میاد ولی اونیکه ب ...

حالا مامان من اصلا به سرطان فکر نمیکرد من درمورد بیماری هاباهاش  حرف میزدم میگفتم باید هرسال چکاب بریم  بهم میگفت اصلا بهش فکر نکن. دکترا فقط رو ادم ایراد میزارن.  مادرم سرطان گرفت 

ادمای بیخیال معمولا خوش شانسن

مادر من نسبت به مریضی بیخیال بود یه درصدم فکر نمیکرد مریض بشه ولی سرطان گرفت بنظرم همه چیز به شانسه عین تاس که میندازیم یه عددی میاد کلا زندگی ما مثل تاسه. شانسیه 

حالا مامان من اصلا به سرطان فکر نمیکرد من درمورد بیماری هاباهاش  حرف میزدم میگفتم باید هرسال چک ...

ربطی نداره آخه، قرار نیست صدرصد هرچیزی که بهش فک می‌کنی سرت بیاد یا چیزی که فکرشم نمیکنی سرت نیاد هیچوقت

انرژیه فقط، تاثیر داره ولی صدرصد نیست

انرژی مثبت دورت هرچی بیشتر باشه بهتره

زندایی منم سرطان گرفت ولی خیلی خوش مشرب و خوشحاله همیشه، جای اینکه بشینه غصه بخوره همش انرژی مثبت بود و. به اطرافیان هم تاکید میکرد بیخیال بابا چیزی نیست حل میشه

و واقعا هم شد!! حالش الان خوبه خداروشکر

اونیکه فکرش مثبت باشه میگه ایول چه خوش شانسم سلامتیمو به دست آوردم

ولی انرژی منفیه همش میگه ای خدا درذم مگه کم بود اینم اضافه شد ای خدا من چقد کم شانسم فلان، حالشم خوب بشه هی میگه من خیلی بدشانسم سرطان گرفتم و ناخودآگاه میبنی اتفاق منفی دیگه ای براش پیش میاد

میگیری منظورمو حالا؟