2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله به سلامتی،منم دلم لک زده واسه بچه

دختر خاله من پنج سال نشد بعدش سه قلو باردار شد البته یکیشون هفته یازده مرد ولی الان دوتا گل پسر وروجک داره .تعریف کردم که بگم ان شالله برای شما هم پرباره😉

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
چه روزای سختی و میگذرونی هفته های اخر واقعا سخت میگذشت برای من .شما تهوع داشتی اوایل و راهکارت چی بو ...

کلا بارداری سختی داشتم با وجود پسر یکساله شیطون ویار وحشتناک من ویارم به حدی شدید بود امپولم کنترلش نمیکرد از بس بالا میاوردم مری مدام زخم بود و هیچی نمیتونستم بخورم  الانم که دک زایمانه شاید عجیبه هموز خیلی چیزا نمیتونم بخورم و شدیدا کم اشتها هستم بیشتر گرایشم به شیرینی بود و کیک و شیر و شکلات اینا 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
چه روزای سختی و میگذرونی هفته های اخر واقعا سخت میگذشت برای من .شما تهوع داشتی اوایل و راهکارت چی بو ...

سر پسر قبلیم خیلی روزای اخر‌طولانی و دیر کذر بود الان همش میگم چقد‌زود‌گذشت☹️خخ هنوز باورم نمیشه یه بچه دیگه توراهه

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
سر پسر قبلیم خیلی روزای اخر‌طولانی و دیر کذر بود الان همش میگم چقد‌زود‌گذشت☹️خخ هنوز باورم نمیشه یه ...

دقیقا منم فک‌نمیکردم هیچ وقت به فکر دومی بیفتم هنوز تو شوکم

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
کلا بارداری سختی داشتم با وجود پسر یکساله شیطون ویار وحشتناک من ویارم به حدی شدید بود امپولم کنترلش ...

واااای چقدر سخت بچه تون هم خیلی کوچیکه که اذیت شدین پس حسابی 

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
دقیقا منم فک‌نمیکردم هیچ وقت به فکر دومی بیفتم هنوز تو شوکم

من عاشق بچه م. و به فکر دومی و سومی هم بودم ولی دوسداشتم کل وقت و زندگیمو برای پسرکم بزارم تا کمی بزرگ بشه دوسداشتم از تموم بحظه هاش و بچگیش لذت ببرم بعد دومی بیاد  ولی انگار قسمت بود زود بیاد

واااای چقدر سخت بچه تون هم خیلی کوچیکه که اذیت شدین پس حسابی 

اره واقعا خیلی