2777
2789

چرا واقعاااا همش میگن به خاطر بچه هات بشین سر زندگیت 

_تو بچه داریی ول کن شوهره رو بچه هاتون بزرگ کن 

_طلاق بگیری بچه تو ازت میگیره هفته ای فقط دوبار میتونی ببینیشوننن

_طلاق؟میدونی جامعه چجور به زنه مطلقه نگاه میکنه؟

_طلاق بگیری میره زن میگیره نامادری میاره سر بچه هات

واقعاااا چراااا  یه بار یعنی فکر نمیکنن خیلی از اوقات طلاق به نفع خوده بچه هم هست؟ تو خونه ای که عشق نیست   صمیمیت نیست   تنها چیزی که بچه اونجا پیدا میکنه قهر  و دعوا   بحث و تیکه  و گاهی اوقات تیکه انداختن(بعضی مواقع خیانت البته برای شرایط خاصه)   خب این بچه چجور وارد جامعه میشه اگه پسر باشه میشه یه ادمی که چیزی از محبت ندیده و حس میکنه دوست داشتن و دوست داشته شدن یه قصه اس یا حداقل زندگیه اون برای این جور مسائل نیست   اگه دختر باشه فقط میخواد به هر بهونه ای از اون خونه بزنه بیرون 

و کلی مشکلات روحیه ی دیگه ناشی از خشونت که علتش افسردگیه 

ولی بازم میگن بشین به خاطر بچه هات زندگی کن  چرااا اخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین بد و بدتر باید یکیو انتخاب کرد.مادر بی بچه روانی میشه

به نظرتون مادر بی بچه خوبه یا بچه ای که رشد نامناسبی داشته و وارد جامعه میشه اینجور موارد یا خودکشی میکنن یا تو ازدواجشون زجر میدن یا زجر میکشن  چون چیز دیگه ای اموزش ندیدن

دو راهی سختیه

کاش میشد هر دوشون اصلاح کنن خودشونو به خاطر بچه 

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

چون به جز اون چیز دیگه‌ای بلد نیستن بگن 

چون متاسفانه مردمه ما  نسبت به سنتها و اداب و رسوب تعصب نشون میدن(نمیگم پایبند که حتی پایبند بودن هم خیلی جاها با توجه به شرایط میزانش کم میشه اما تعصب...)

چون زنها بدون پشتوانه مالی ، بدون مهارت و تقریبا بلانسبت بدون عقل ازدواج میکنن. بچه رو چیزی مثل یخچال میدونن که بالاخره باید داشت ، در زمان عقد به جای محکم کاری و گرفتن حقوقشون به فکر خرید و عروسی و جهیزیه هستن. از هیچچی هم عبرت نمیگیرن . و این چرخه قرن هاست داره تکرار میشه .

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
دو راهی سختیه کاش میشد هر دوشون اصلاح کنن خودشونو به خاطر بچه 

متاسفانه نمیشه زندگی پره از این دوراهی  این دوراهی متفاوته این هر دو انتخاب به بچه ضرر میرسونه اما باید دید کدوم ضرر کمتر خواهد بود

به نظرتون مادر بی بچه خوبه یا بچه ای که رشد نامناسبی داشته و وارد جامعه میشه اینجور موارد یا خودکشی ...

من با شما موافقم. دختر و پسر هر دو مفهوم خانواده و زندگی مشترک و همسر و فرزند رو از خانواده خودشون یاد میگیرن .‌

البته کسی که بچه دار میشه بالاخره مسوولیت هایی هم  داره . هم پدر و هم مادر  بهتره سکوت و آرامش رو تو خونه حفظ کنن تا بچه به سنی برسه که بشه جدایی و طلاق رو براش توضیح داد . 

بین بد و بدتر باید یکیو انتخاب کرد.مادر بی بچه روانی میشه

همه اینجور نیستن مادربزرگم راحت بچه هاشو ول کرد همینطور خواهرشوهرم پی عشقو تفریحن

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
چون زنها بدون پشتوانه مالی ، بدون مهارت و تقریبا بلانسبت بدون عقل ازدواج میکنن. بچه رو چیزی مثل یخچا ...

کاش دخترای اینده مون بتونن ریشه این افکارو خشک کنن واقعا غم انگیزه  کاش یاد بگیرن و مطالعه کنن کاش انسان قبل ازدواج تحقیق و مطالب کسب کنه و کاش قبل بچه دار شدن مطالعه ی لازم رو داشته باشه   بفهمه هیچی مثل ۴۰ یا ۳۰ سال پیش نیست

کاش دخترای اینده مون بتونن ریشه این افکارو خشک کنن واقعا غم انگیزه  کاش یاد بگیرن و مطالعه کنن ...

ایکاش. در جامعه ما این حرفا زیاد طرفدار نداره . چون مستلزم تفکره . تفکر باعث نا امنی و وحشت میشه . و اکثرا ازش فرار میکنن . 😏