2777
2789
عنوان

پماد تریامسینولون

681 بازدید | 16 پست

روش استفادش میخوام تا حالا استفاده نکردم شب موقع خواب میشه استفاده کرد باید لباس زیر بپوشم وقتی استفاده کردم یا بدون لباس زیر باشم؟!

از صدای گذر آب چنان فهمیدم.تند تر از آب روان عمر گران میگذرد.زندگی را نفسیست ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لباس زیر خودش عفونت میاره  یا نپوش یا اگه پوشیدی تند تند عوض کن روزی چند بار

نه من اصلا نمیپوشم موقع استفاده از پماد منظورم عفونت شدید قارچی گرفتم

از صدای گذر آب چنان فهمیدم.تند تر از آب روان عمر گران میگذرد.زندگی را نفسیست ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست.
خیلی خوبه ضد التهابه..استفاده نکن محل استفاده خشک یاشه حتما ..لباس زیر نپوش 

واقعا خوبه اخه خیلی این چند روز اذیت شدم انقدر خارش و سوزش و درد داشتم قرمز قرمز شده بود بدنم

نه نپوش  پماد داخلی استفاده کن خوب میشی

قرص واژینال کلوتریمازول داده بهم

اره خیلی خوبه ..ولی کورتون داره مراقب باشر

نه اخه خیلی اذیت شدم امپول هم زدم ولی آروم نشدم

قرص واژینال کلوتریمازول داده بهم

عالیع 

منم چن وقت پیش شدید گرفتم 

همین قرص داخلی و پماد ترما.. استفاده کردم ی هفته خوب شدم کامل 

با ی قرص کپسول فلوکونازول ک هر ۷۲ ساعت ی بار باید بخوری 

برا عفونت قارچی عالیع هر س روز ی بار 

س دونه بخور 

نه اخه خیلی اذیت شدم امپول هم زدم ولی آروم نشدم

دکتر تجویز کرده ؟؟؟اره اینو بزنی سریع خوب میشی شما احتمالاا قارچ داری باید دارو بخوری و پماد استفادع کنی ..فعلا اینو امشب بزن فردا برو دکتر 

عالیع  منم چن وقت پیش شدید گرفتم  همین قرص داخلی و پماد ترما.. استفاده کردم ی هفته خوب ش ...

واقعا پس امتحان میکنم اخه نمیدونی چه حالی دارم منن درد و خارش و سوزش همه باهم

دکتر تجویز کرده ؟؟؟اره اینو بزنی سریع خوب میشی شما احتمالاا قارچ داری باید دارو بخوری و پماد استفادع ...

اره دکتر تجویز کرد برام دکتر رفتم امروز همین پماد بت قرص واژینال بهم داد استفاده کنم و آمپول هم داد زدم

دکتر تجویز کرده ؟؟؟اره اینو بزنی سریع خوب میشی شما احتمالاا قارچ داری باید دارو بخوری و پماد استفادع ...

قارچ شدید داشتم

واقعا پس امتحان میکنم اخه نمیدونی چه حالی دارم منن درد و خارش و سوزش همه باهم

قرصه رو حتما بخور ب محض خوردن بعدش خوب میشی 

کپسول فلوکونازول ۷۲ ساعتی ی بار 

س دونه بخر 

برا عفونت قارچی دکتر داد بهم