2777
2789

شوهرم هر سری یه چیزایی ازش میدیدم ولی اون هر بار منو میپیچوند و منو خام میکرد با حرفاش 

این بار تصمیم گرفتم هک کنم واتساپشو .الان سرکاره 

یه نفر که به فامیلی سیو کرده واسش آهنگ و کلیپ دلتنگی و عاشقی فرستاده زنگ زدم به اون شماره و طرف زن بود الان حالم خیلی بده .مطمئنم داره خیانت میکنه .و فردا همه چیز رو از گوشیش پاک میکنه

شوهر خودم اول بهش سلام داده 

چی کار کنم خانما .از طرفی میدونم خیانت میکنه از طرفی منو هر سری خر فرض میکنه و یه بهونه ای میاره .چی کار کنم 

به خواهرم گفتم گفت صبر کن بیشتر مدرک دستت بیاد .ولی من نمی تونم دوست دارم فردا بیاد سرش داد بزنم و برم درخولست طلاق بدم 

اما دوتا بچه دارم .هیجی هم به نامم نیست دیپلمم دارم 

خدایاااااا😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زرنگ باش اول یه چیزی بنام بزن بعد طلاق بگیر البته اگ قصدت طلاقه 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

احیت راس میگه ته قضیه رو دربیار بعد جرش بده منم نامزدم‌مث شوهرر تو خیانت میکرد بعد خامم میکرد منم خرو ساده

باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم... 

من خالم بهش خیانت شد 

ببین شات بگیر از اینا و وقتی به زنه زنگ میزنی صداشو ظبط کن 

بعد شوهرت اومد خونه بهش بگو اینا چیه ولی هواست باشه گوشیو ازت نگیره پاکشون کنه به خاطر همین یه جای مطمئن بفرستشون و قایمشون کن به عنوان مدرک

i don't have a specific personality my behavior depends on yours.     INTJ🥷🏻
زرنگ باش اول یه چیزی بنام بزن بعد طلاق بگیر البته اگ قصدت طلاقه 

اخه نمی تونم باهاش زندگی کنم و به روش نیارم که میدونم داره خیانت میکنه میدونم با اونه .دوست دارم فقط الان برم از این زندگی ولی هیچی ندارم 

احیت راس میگه ته قضیه رو دربیار بعد جرش بده منم نامزدم‌مث شوهرر تو خیانت میکرد بعد خامم میکرد منم خر ...

چی کار کنم .مشکلم اینه که میدونم داره خیانت میکنه نمی تونم به روش نیارم طلاقت ندارم

اخه نمی تونم باهاش زندگی کنم و به روش نیارم که میدونم داره خیانت میکنه میدونم با اونه .دوست دارم فقط ...

خب هیچی نداری کجا بری؟ بری سربار کی بشی با دوتا بچه یکی دیگ بیاد خونه و زندگیت رو صاحب بشه 

اصلا بروش نیار چون هر دفعه پاک میکنه انگار ن انگار ک شک داری بهش نامحسوس چکش کن مدرک جمع کن خرش کن یه چیزی بنام بزن 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
من خالم بهش خیانت شد  ببین شات بگیر از اینا و وقتی به زنه زنگ میزنی صداشو ظبط کن  بعد شو ...

شات که واسه دادگاه اصلا به درد نمی خوره من میخوام که فقط مطمقن بشم فردا روز پشیمون نشم از طلاقم .اللن مشکلم اینه که میدونم خیانت میکنه و فردا چه جوری باهاش رو به رو شم

خب هیچی نداری کجا بری؟ بری سربار کی بشی با دوتا بچه یکی دیگ بیاد خونه و زندگیت رو صاحب بشه  &n ...

اخه چه جوری تحمل کنم شوهرم با یکی دیگس .دلش یه جا دیگس و من دارم تو خونه بشور و بساب میکنم و بچه بزرگ میکنم نمی تونم خودمو بزنم به خریت