2777
2789
عنوان

بعد از زایمان

307 بازدید | 32 پست

زنی که زایمان می‌کنه رو میبرن خونه خودش یا باید برم پیش مامانم حتما؟

اگه باید برم خونه مامانم اینا، تاچنپ وقت باید اونجا باشم؟

کسی هست خونه خودش باشه پرستار گرفته باشه؟

من خونه خودم بودم مامانم هم تا ۹ روز بود بعد رفت تازه سزارین هم بودم خودم کارامو کردم از روز نهم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاله ی من خونه خودش رفت مامانبزرگم پیشش بود گاهیم من میرفتم میموندم گاهیم جاری هاش...وتمام...ولی اگه خواستی بری خونه مادرت تا هروقت ک بهترنشدی بمون.من خودم ی هغته موندم چون طبیعی بودم زود خوب شدم

من هم خونه خودم بودم مادرم ۱۰ روز پیشم بود من هم سزارین بودم.

بعد ۱۰ روز دیگه کارها مو خودم انجام میدادم.

برای هر ۲ تا بچه ام

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب     باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
قبل از زایمان چی؟ خونه خودت بودی؟

اره تا زمان زایمان خونه خودم بودم حتی مامانم هم نیومد کمک نیازی نبود

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

زایمان اولم طبیعی بودم سه روز بیمارستان بودم سه روزم مامانم پیشم بود 

دومی رو سزارین بودم ۶ روز مامانم بود بعد رفت سختم بود ولی کارمو کردم هرجا خودت راحت تری باش از نظر من هیچ جا خونه خودت نمیشه

خاله ی من خونه خودش رفت مامانبزرگم پیشش بود گاهیم من میرفتم میموندم گاهیم جاری هاش...وتمام...ولی اگه ...

مامانم میگه باید یه ماه باشی الآنم چند ماهه خونه مادرم هستم البته شوهرم ماموریته چند ماهه نیست ولی موذبم

خب بروخونه خودت دگ...هیچجامݓ خونه ادم نمیشه.

نمیذاره برم، هر وقت می‌خوام برم دعوا میشه، از اون طرف هم بعضی وقتا یه کارایی می‌کنه حس میکنم نباید باشم دلم میخواد بمیرم خسته شدم

من ایشالله خونه خودم میرم ولی خیلی دلم میهواد پرستار بگیرم اما گمون نکنم شوهرم موافقت کنه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

عزیزم برو خونه خودت مادرت یه ده روزی بیان پیشت 

ما که این کار رو می کنیم 

بسم الله الرحمن الرحیم 🧡عضو گروه نارنجی🧡وزن اولیه 94.5 🧡 وزن فعلی ۸۷🧡هدف اول 85💚هدف دوم 80💚هدف سوم 75💚 هدف نهایی70 ان شاء الله💚خدا جونم توکلم فقط به خودته ❤️خدایا صد هزاران بار شکرت❤️🌹