2777
2789

من ازقدم ناراضی ام 145هستم یکی ازخانومای گل اینجا گف من با پکیج افزایش قد تال شو به چندسانت اضافه کردم میخواستم بدونم کسه دیگه ای هم تجربه داره آخه هزینه روارسال کردم خبری نشده نمیدونم چرا پیجش که معتبر بود 

چون میگذرد غمی نیس اما به ولله همین درد کمی نیس…😔🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بچمو بردم متخصص غدد ازمچ دست عکس گرفت ببینه رشد کرده یانه یعنی شروع درمان باهمون عکس هس 

آره واسه بچه هاخوبه صحفه رشدشون بسته نشده ولی واسه منی که بیست وهفت هشت سالمه دیگه جواب نمیده هرچند برا اونم تحقیق کردم دکتر توکلی متخصص غدد تهران یع دستگاه داره با چند تا قرص وهمین ورزشا میگن قد و افزایش میده تا چهل سال نتیجه‌ گرفتن برا من شرایطش نیست فعلا بع همین‌ اکتفا میکنم خواستم بدونم کسی اینجا استفاده کرده ازپکبج

آره واسه بچه هاخوبه صحفه رشدشون بسته نشده ولی واسه منی که بیست وهفت هشت سالمه دیگه جواب نمیده هرچند ...

عزیزم یکسری یه دکترخیلی معروف تواخبارنشون داد گف ایناتبلیغه هرکی بااین طورچیزا یه سانت رشد کرد من تموم اموالمو ب اسمش میکنم یادم نیس دکتره ولی اونموقع بخاطرتبلیغات ماهواره میگفت 

شاید درست بود این پکیج

عزیزم یکسری یه دکترخیلی معروف تواخبارنشون داد گف ایناتبلیغه هرکی بااین طورچیزا یه سانت رشد کرد من تم ...

چی بگم شروع میکنم بااراده انشالله که جواب بگیرم بع قول یع بنده خدایی فقط غیر ممکنه که غیر ممکنه هرچیزی شدنیه منم انجام میدم اگه جواب بگیرم قطعا اینجا میگم واینقدر تاپیک میزنم که هرکسی مثل من درعذابه خوشحال بشع ما انسانها همه مون یع قد پنهان داریم که همین قوز کمر گودی کمر و کسانی که پاهاشون پرانتزی هست با اصلاح بدن باورزش قدشون بلند ترمیشع من ازاین مطمعنم