2777
2789
عنوان

کیا النگو ۲ یا ۳ گرمی دارن

1624 بازدید | 11 پست

خانما سلام

من یه النگو تک پوش دارم شکسته و میخوام عوض کنم و چند تا طلا ربگه روش بزارم و چند تا النگو ظریف بگیرم به نظرتون النگو دو یا سه گرمی خوبه می خوا ظریف باشه 

لطفا نگین نگیر چون عروسی داریم مجبورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه میشه خواهر شوهرم گرفت یه هفته پیش یه گره قشنگ انقدر خوشگله دو و سیصد 

اگه منظورت طلای ایتالیایی که توپ توپی کوچیکه اونا اجرتش خیلی بالاس  ینی گرون میخری ارزون میفروشی من دستبندشو خریدم ۵ تومن ازم ۳.۵ ورمیداشت :)

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

دیشب خواهر شوهرم دوتا گرف ۱۰تومن دونه ای۵ افتاد براش فک کنم ۳تا۴گرمن اینه ای ظریف ساده و شیکن

من النگو خودم ۱۸ میلیونی میشه و چند تا طلا دیگه دارم که اونا هم ۶ یا ۷ میلیون میگیره شوهرم هم میزاره روش کاش بتونم یه چهار تایی بگیرم

اگه منظورت طلای ایتالیایی که توپ توپی کوچیکه اونا اجرتش خیلی بالاس  ینی گرون میخری ارزون میفروش ...

نمیدونم زیاد شناختی از طلا ندارم اما یه النگو ساده دخترونه گرفت قشنگ اما النگو من تک پوشه طرحش زیاده و اینگه اون زمان قیمت یک گدم چهار صدو شصد بود گرفتم شد چهار میلیونو شیصد و الان به نظرت شکسته زیاد کم برمیدارن 

نمیدونم زیاد شناختی از طلا ندارم اما یه النگو ساده دخترونه گرفت قشنگ اما النگو من تک پوشه طرحش زیاده ...

نمیدونم ولی فک نکنم مگه به وزن بر نمیدارن ربطی نباید داشته باشه 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی