2777
2789
مگه دانشگاه نمره انضباط داره

دارن... ولی بعد چند بار اخراج میکنن

اسمم رهاست. رها صدام کنیدکاربری دووممه کاربر سال "۹۷"هستم. ممنون میشم تاپیک جالبی دیدید تگم کنید. وقتی داشتم کاربری میزدم هرچیو میزدم نمیومد منم عصبی شدم همینو گذاشتم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دارن... ولی بعد چند بار اخراج میکنن

ترم چندی؟

اسمم رهاست. رها صدام کنیدکاربری دووممه کاربر سال "۹۷"هستم. ممنون میشم تاپیک جالبی دیدید تگم کنید. وقتی داشتم کاربری میزدم هرچیو میزدم نمیومد منم عصبی شدم همینو گذاشتم.
دخترپسرای ما وقتی میرن دانشگاه اینقدر بی جنبن نسبت به جنس مخالف که انگار تو طویله بودن خب مثل ادم ب ...

والا ما از سر و کول کسی بالا نرفتیم کاش تا چیزی با چشم خودتون ندیدید نظر ندید راجع بهش

حراست کجو بود..ما هر جور دوس داشته باشیم میگردیم...

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
دانشگاه نیس ک خونه فساده

دقیقا

مخصوصا که الان پسرافهمیدن ازدرس پول در نمیاد کمتر میرن دانشگاه

دانشگاه ها شده ۴۰ تا دختر دور ۴تا پسر

دخترام که روز بروز آویزون تر و اوپن تر 

لایک نکن وگرنه فحش چیزدار میدم

خداروشکر که من تو دانشگاه چادری بودم

بهم گیرندادن

اسی به نظرم شما هم تو دانشگاه رعایت کن من کلاً حجاب سفت و محکم ندارم روسریم دائم از سرم افتاده اس ولی تو دانشگاه رعایت می کردم

نمره انضباط؟  مگه مدرسه س

بخدا هنگ کردم😐💔