2777
2789
عنوان

میگن به باردار شدن فکر نکنی باردار میشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 124 پست
من تنبلی دارم، تا زمانی که بهش فکر میکردم نمیشد، همین که بیخیال شدم باردار شدم. البته رژیمم می‌گرفتم ...

خوب شد تنبلیت چجوری فقط رژیم.من میخام رژیم سالم خوری بگیرم کنارش ورزش تاخوب شم

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیاییم برای شادی یکدیگر دعا کنیم.  

برای زندگی پر از مهربانی و عشق دعا کنیم.

برای سلامتی و سعادت آدمها دعا کنیم.

بیاییم برای گشایش قفل های بسته و زنگ زده ی زندگی انسانهای گرفتار دعا کنیم.

برای بازگشت آرامش به کشورهای بلا دیده دعا کنیم.

بیایید همراه با لبخند صبحگاهی خورشید برای صلح و دوستی دعا کنیم.

نفرین و آرزوی مرگ برای دیگران داشتن، بذر سیاه ناآرامی وآشفتگی را در وجودمان پرورش می دهد و آسودگی را برایمان بی رنگ می کند.

بیاییم با دعا کردن برای همدیگر دنیای زیبایی برای خودمان بسازیم.

روی زمین به دعای هم محتاجیم و نه نفرین و لعن دیگران

دهان خود را با آرزوهای زیبا برای انسانها معطر نگاه داریم

من یه روزی باید با خودم مواجه شدم و از خودم این سوال رو پرسیدم که من چی دوست دارم؟ واقعا من از زندگیم چی میخوام؟ آیا من این مدل زندگی، این روش زندگی رو دوست دارم؟ من کاری که دارم انجام میدم دوست دارم؟من این نوع رابطه ای رو که دارم دوست دارم؟  

ما درد میکشیم چون هیچوقت برای انتخاب روش های زندگی به اینکه  چی دوست داریم و چی میخوایم توجه نکردیم، به این که چی رو دیگران بهتر میپسندن توجه کردیم!!

خداروشـــــاکرم ک تونــــستم خودم رو بشناسم و در مسیر درست قرار بگیرم و برروی اقتدار درونی خودم کار کنم و زندگیمـــو رو بهبود ببخشم ..

بهت این اطمینانو میدم که اگه توهم زمان بزاری و این آموزش هارو ببینی زندگیت دگرگون میشه و میگی فقد ای کاش زودتر ازینا با این مطالب آشنا شده بودم😍

فقد کافیه  آموزشای پیج  زیر رو ببینی و در این مسیر بامن هم قدم شــــوی😍👇🏻👇🏻✌️

https://t.me/www_amirhemmati_com

https://www.youtube.com/channel/UCvtDsjNCFArYn8-XtoEq16Q

https://instagram.com/amirhemmati_com?utm_medium=copy_link

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

اره مثه من ..امضامو بخون میفهمی چطوری

مرسی عزیزم امضاتو خوندم ولی من 6 ماه رها کردم نتیجه اش شد یه کیست بزرگ در حال چرخش و ترکیدن که بهش اهمیت نداده بودم، نه دردهامو جدی می گرفتم نه هیچی رو، که متاسفانه خیلی سختی کشیدم تا درمان شد، مجبور شدم کارمو رها کنم که بشینم توی خونه چون کارم زیاد بود و خطرناک بود.
برای همین مجبورم تحت درمان باشم تا دوباره اون اتفاق نیفته، وقتی هر ماه سه چهار بار مجبور باشی بری بیمارستان نمیدونم چطوری میشه اصلا بهش فکر نکرد.
توی همین 6 ماهی که بیمارستان میرم هم حتی با توجه به سونوگرافی های پی در پی بازم کیست ایجاد شد توی بدنم که داشت خطرناک میشد.

طلوع کن.....................................
منم ۳۲سالمه تازه باردار شدم. تنها راه درمان درمانی ورزش و کاهش وزنه حتی اگه لاغری، حذف فست فود و شیر ...

دقیقا منم همین کارارو کزدم وبا یه لوله رحمی باردار شدم

اصلاح سبک زندگی خیلی خیلی مهمه

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
چجوری میتونی فکر نکنی؟

فقط در صورتی میشه فکر نکرد یعنی میشه رها کرد که اقدام به بارداری طبیعی باشه و بدون درمان و دارو و سونوگرافی های پی در پی

نه واقعا نمیشه

نه نمیشه واقعا، من یه دوستی داشتم بچه نمی خواست مجبور شد بخاطر علاقه شوهرش به بچه، اقدام کنه اون میگه من با اینکه نمی خواستم هر ماه تا آخرش به شدن نشدنش فکر می کردم و استرس داشتم، آخرش هم طبیعی دو قلو باردار شد

من خودم شدیدا استرس داشتم و اینا 

ماهی که رفتم سونو گفت تخمک ریز هست 

و اینا منم گفتم پس نمیشه ولش کردم اصلا از سرم انداختم بیرون دوبار بیپشتر هم اقدام نداشتم چون میوفتاد به روزای قمر درعقرب و اینا 

در کمال ناباوری همون ماه من پریودم عقب افتاد

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭