2777
2789
عنوان

روفرشی دور کش دار

781 بازدید | 7 پست

دوستان کسی هست از این روفرشی های دور کش داشته باشه ؟

آیا راضی هستید ؟

دیروز همسرم تو بازار قیمت می پرسید دو سه جا گفتن این روفرشی های دور کش کیفیت کمتری دارن چون طرحشون چاپه 

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹

بد نیست ولی اگه اصلی بگیری چون من گرفتم پارچه معمولی بود چهارطرفش کش داشت شبیه روکش تشک تخت 

ولی عمم اصلیشو گرفته بود خیلی خوب بوود

تو خدارو داری پس مهم نیست بندش چیکار میکنه و چی میگه🙃😊https://harfeto.timefriend.net/16252118144977

جدا از کیفیتش دوستانی ک اسفاده کردن ارزش خرید نداره چون هم جمع میشه لبه های فرش مدام باید مرتب کنی  و میزون کنی لبه هاب فرشت بدحالت میشه و موقع نشستن جمع میشه روش اونایی ک خریدن پشیمونن 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدا از کیفیتش دوستانی ک اسفاده کردن ارزش خرید نداره چون هم جمع میشه لبه های فرش مدام باید مرتب کنی & ...

حتی فروشنده هایب ک خریدن این نوع روفرشیا رو دستشون مونده نمیدونن چکار کنن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
بد نیست ولی اگه اصلی بگیری چون من گرفتم پارچه معمولی بود چهارطرفش کش داشت شبیه روکش تشک تخت  و ...

اصلی منظورتون کارای ترکه؟ 

روفرشی معمولی یه بدی داره که هی لیز می خوره رو فرش .منم می خاستم کلا روفرشی ها رو عوض کنم بشه دور کش 

ولی دیروز با حرفهای فروشنده ها در مورد روفرشی دور کش برای خریدش دودل شدم 

جدا از کیفیتش دوستانی ک اسفاده کردن ارزش خرید نداره چون هم جمع میشه لبه های فرش مدام باید مرتب کنی & ...

ممنون ازت .پس منم نخرم 

همون معمولی ها رو بخرم 

روفرشی های قبلی که شش سال پیش خریدم خیلی جنس خوبی داشت و تقریبا هنوز از نظر رنگ سرحالن فک کنم اسم برندش اقبال بود 

منتها زمینه سرمه ای بودن دوست دارم تنوع بدم این دفعه زمینه طوسی روشن بگیرم خونه دلبازتر بشه 

ممنون ازت .پس منم نخرم  همون معمولی ها رو بخرم  روفرشی های قبلی که شش سال پیش خریدم خیلی ...

افرین روفرشیای معمولی خیلی بهترن بابا

اصلی منظورتون کارای ترکه؟  روفرشی معمولی یه بدی داره که هی لیز می خوره رو فرش .منم می خاستم کل ...

بله عزیزم ترکیه ای مناسبه

تو خدارو داری پس مهم نیست بندش چیکار میکنه و چی میگه🙃😊https://harfeto.timefriend.net/16252118144977