2777
2789
عنوان

اولین تجربه حضور در خوابگاه🤕😷

602 بازدید | 11 پست

سلام

دیروز اولین تجربه من برای دوری از خانواده و خوابگاه بود
روز ایده عالی نبود به شدت خسته کننده بود اول که رفتیم کارای خوابگاه و کارت دانشجویی رو از قسمت اداری دانشگاه انجام دادیم و غذا رزرو کردیم
بعدش رفتیم سمت خوابگاه خیییییلی بد بود اصلا قابل توصیف نیست سوییت هایی که به منو همکلاسیام دادن جدید بودن و به هیچ وجه امکانات نداشتن به شدت کثیف باید با اسید تمیز میکردی تا یکم تمیز بشه شوک بدی بود دیوار.سقف.کف سوییت. گاز‌.یخچال .همه چی کثیف پراز مگس واقعا قابل سکونت نبود منم اولش تنها بودم ولی چن ساعت بعد دوستم اومد پیش من چونکه میخواست تخت پایین باشه😅
جالب اینجاست میگفتن شما علوم پزشکیا امکاناتتون خوبه نسبت به بقیه🙁😐

اشکال نداره،خلقتو بد نکن،بهترین روزای عمره دوران داشنگا و خابگا

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

خلاصه که بادوستم یکمم تمیز کردیم تا قابل سکونت بشه تا وقتی که بقیه هم برسن اساسی شروع کنیم
اینجا پراز گربه است مسئول خوابگاه میگفت دانشجوهاکه نبودن به اینا غذابدن حسابی لاغر شدن دنبال منو دوستم توی محوطه میومدن میو میو میکردن تا بهشون غذا بدیم🤭🤗
ولی اخر شب یه سگ سیاه و زشت اومده بود توی خوابگاه کنار سوییت ما😰😰 شب تاریک با سگ سیااااه گرسنه 

خیلی تنهاییم و یه عالمه کارهست برامون دعاکنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش من جای شما بودم. ۶ سال دانشجو بود. توی خوابگاه بهترین لحظات زندگیمو گذروندم. یادش بخیر. 

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
نه همه کارارو که مانباید بکنیم صبر میکنیم بقیه هم بیان بخدا نوک دستام قرمز شدتاتونستیم یه ذره گاز ر ...

شاید واسه بقیه تمیزی مهم نباشه خب 

شما واسه رفاه خودتون باید تمیز کنید