2777
2789
عنوان

عمل گوشت اضافه مقعدی

| مشاهده متن کامل بحث + 12515 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری عمل کردین؟ با لیزر؟  دردش زیاد بود؟  هزینش چقدر شد؟  و میشه اسم و شماره دکترت ...

دو سال پیش عمل کردم

تو مشهد

هزینش کلا شد 6میلیون

درد ک بی حس کرد اما من چون خجالت میکشیدم گفتم بیهوشم کنن

بعداز عمل درد داشتم و دو هفته راحت نمیتونی بری دستشویی 

زمینم نمیتونی بشینی تا دوهفته فقط رو مبل و تشک

دو سال پیش عمل کردم تو مشهد هزینش کلا شد 6میلیون درد ک بی حس کرد اما من چون خجالت میکشیدم گف ...

الان راضی هستین؟ 

برای اینکه زندگیم پایدار باشه و شوهرم بیاد سمتم یه صلوات میفرستی🥺🙏
الان راضی هستین؟ 

آره خوب بود

چون قبل عمل اذیت میشدم موقع دستشویی

اما الان نه

ولی خب بعد عمل مراقبت میخواد دیگ

نباید بذاری یبوست بگیری

مثلا از روغن زیتون و آب جوش و مایعات زیاد استفاده کن

فرقش با بواسیر چیه؟  یعنی بیرون زدگی بوده؟

ببینین منم گوشت اضافی دارم ولی بیرون مقعد هست و دردناک و چرکی هم نشده چون بخاطر یبوست نیست و غده همروییدی نیست  اما خب نا خوشایند دیگه .دوست دارم برش دارم . ولی هم خجالت میکشم هم بچه کوچیک دارم اصلا وقت نمیکنم برم برا این کار 

هزینش چقدر شد

من هفت سال پیش عمل کردم، اون موقع حدودا پنج پنچ و نیم شد فکر کنم، الان که دیگه همه چیز گرون شده

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤