خواهش میکنم برام صلوات بفرستید. خدایا همه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمومه... همین که اول و آخر تو هستی... به محتاج تو محتاجی حرومه. میشه نگاهم کنی آروم شه زندگیم.... چشم از من بر ندار میپاشه زندگیم...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواهش میکنم برام صلوات بفرستید. خدایا همه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمومه... همین که اول و آخر تو هستی... به محتاج تو محتاجی حرومه. میشه نگاهم کنی آروم شه زندگیم.... چشم از من بر ندار میپاشه زندگیم...
آخه باورم نمیشه، به عقل خودم همه چی درسته. خواب هایی که دیدم و خدا نشونه هاش رو بهم نشون داده پس چی.
شاید اصلا نباید استخاره میکردم
من به استخاره نه اعتقاد دارم نه علاقه خود حضرت محمد گفته همه چیز روبه ف.ال نیکبگیرید استخار ...
خیلی ممنونم عزیزم، دلم آروم شد. خدا دلت رو آروم کنه. 🥰❤