2777
2789
عنوان

تحدید به سوزوندن گوشی و فتا! کمک

127 بازدید | 11 پست

سلام به همگی

یکی توی روبیکا اومده پی وی و میگه امیر احترامی هستم جرم و حکم دارم فیل‌تر میکنم و گوشی میسوزونم و اصرار داشت که بیاد روی اکانتم و میگفت اگه اکانتت ندادی گوشیتو میسوزونه 

منم اکانتم ندادم چون شمارمو باید میدادم

گفت گوشیتو میسوزونم بلاک کردم و حساب روبیکامو پاک کردم 

راستی عکس +۱۸ هم میخواست و یه کانال پر  از فی.لتر کردن بود

گفت از پیامه شات بگیر ترسیدم 

پلیس فتا کسی شمارش داره شما چیزی میدونین؟

مبینا هستم کوچولوی سایت  همه‌اتون رو دوست دالم                 یاد بگیریم انسانیت داشته باشیم      دخترا هوس رو با عشق اشتباه نگیرین تا مث من ضربه نخورین     موفق میشم و ثابت میکنم که موفق هستم                   تتلو دوص:)                                                         حقو ولش ، ادب فداش!  

تهدید

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینویجادیدم نمیدونم راسته یانه

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
تهدید

الان اینقد ترسیدم دارم سکته میکنم  

مبینا هستم کوچولوی سایت  همه‌اتون رو دوست دالم                 یاد بگیریم انسانیت داشته باشیم      دخترا هوس رو با عشق اشتباه نگیرین تا مث من ضربه نخورین     موفق میشم و ثابت میکنم که موفق هستم                   تتلو دوص:)                                                         حقو ولش ، ادب فداش!  

روبیکا خیلی مزخرف شده

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
روبیکا از دیپ وب هم ترسناک‌تر بوده که!

خییییلی ناجوره یه بارم یکی میگف از نمیدونم کجا تو سیستم عکسمو دیده خوشش اومده پیام داده بود اسم پدرمم میدونست آخر نفهمیدم کی بود

اینویجادیدم نمیدونم راسته یانه

مرررسی منم دیده بودم گم کرده بودم 

مرررسی منم دیده بودم گم کرده بودم 

خاهش میکنم انشالله درست باشه

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
از همون اول فوبیا روبیکا داشتم..

سه بار فیل شدم بازم آدم نشدم خوشم میاد با بچه ها بجنگم  

دختره ۱۱ سالش بود با سه تا رل بود...