2777
2789

دخترم یه سالشه هرچی میگم متوجه میشه مثلا میگم برو فلان چی بیار میره میاره.هر حرفی به همسرم میزنم میفهمه دیگه به همسرم میگفتم باید انگلیسی حرف بزنیم.دلم میخواد بدونم همه ی بچه ها ای سنی همینجورن یا این اینجوریه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر چیزا رو میفهمه ولی همه چیز رو ن. مثلا بهش بگی برو فلان چیز بیار رو ن🤣

اها مثلا من میگم برو جارو بیار برو گوشی بابا بیار فرق گوشی هامون میدونه.تا شوهرم میگه امروز نرو خونه ی مامانت اون فوری میگه دردر 

اکثر چیزا رو میفهمه ولی همه چیز رو ن. مثلا بهش بگی برو فلان چیز بیار رو ن🤣

مثلا ایراد گوشی میگیره میدم بهش بعد دوبارا گریه میکنه میگه یعنی قفلش باز کن باز میکنم براش دوباره ایراد میگیره حتما باید براش بیارم همون صفحه ایی که دیده قشنگ میفهمه اگه اینکارو نکنم قهر میکنه

اها مثلا من میگم برو جارو بیار برو گوشی بابا بیار فرق گوشی هامون میدونه.تا شوهرم میگه امروز نرو خونه ...

چن وقتشه؟؟ معمولا این کارا برای بالای یک سال و نیمه الان زودشه. دختر من یک سال و ی هفتشه ولی وسایل رو میشناسه مثلا بهش بگی چهارزانو بشین چهارزانو میشینه یا لباسای بیرونشو میشناسه بپوشی براش میگه دد

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣
مثلا ایراد گوشی میگیره میدم بهش بعد دوبارا گریه میکنه میگه یعنی قفلش باز کن باز میکنم براش دوباره ای ...

آره دختر منم در این حد رو کاملا میفهمه. یا گوشیم زنگ میخوره میفهمه صدای زنگشه و باید جواب داد

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣