2777
2789
عنوان

جواب آزمایش بارداری😔

133 بازدید | 8 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر خوبین؟

من ۶ روز پریودم تاخیر داره چهارشنبه رفتم آزمایش بتا ۱۲.۵ بود امروز هم آزمایش رو تکرار کردم به امید بالا رفتن بتا.

ولی بتام شده بود ۲۵😔دکتر آزمایشگاه گفته ببرید دکتر نشون بدید فردا میرم 

گفتم از شماها هم بپرسم ببینم نظری ندارید؟😔

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فكرشو نكني باردار ميشي بيخيال باش انگار صدتا بچه داري ديگه نميخواي بعد ميبيني بارداري به حق ضامن اهو😘😘😘😘😘😘

ماه اول پري شدم تو عروسي ميرقصيدم انگار نه انگار ميگفتم كسي اولش بچه دار نميشه كه اومدم خونه پري شدم خواهرشوهر پشت در دسشويي وايساده ميگه چي شد پري شد😂😂💃💃💃💃💃؟؟

نگو خودشون بچه دار نميشدن منكه از دهنم پريد انگار دارم پري ميشم اين ميخواست تو دسشويي بياد همون قيافه و نيتشو ديدم گفتم اعتماد به نفسم و ايمان گفتم اين ماه بچه دار ميشم شدم ميدوني با اينكه كلي علايم داشتم يادم نبود بچه ميخوام اصلا فكرم نميكردم ميگفتم چرا اينطوري شدم شوهرم ميگفت بيا ميوه بخور😁اينو بخور اونو بخور💃

من 😕اين چرا اينطوري ميكنه??

روزييكه تو خونه ي مستقلم هستم و به اين روزا ميخندم🙏
خودیوونه بارداری🤗

اینکه تو چهار روز فقط عددش همینقد رفته،بالا مشکلی نداره؟؟😔

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
داره بالا میره ک دکتر بهتر میفهمه

کم نیست بالا رفتنش؟؟

از دکتر ساینا مشاوره آنلاین گرفتم هنوز جواب ندادن.

سر پسرم بعد دوروز تاخیر عدد ۲۰۰ بود

سر همون میترسم و نگرانم

احتمالا میگه چند روز دیگه تکرار کن

خداکنه که بره بالاتر برام دعا کنید

فكرشو نكني باردار ميشي بيخيال باش انگار صدتا بچه داري ديگه نميخواي بعد ميبيني بارداري به حق ضامن اهو ...

الهی🥰😍😍