2777
2789

الان وسطشم🙂😒

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه و در همه حال توکل ب خدا و توسل به ائمه ب دادم رسیده و حال دلمو خوب کرده...

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...
برای منکه این راهم جواب نداده🤦🏻‍♀️

اعتماد کن ب خدا.خدا بد بندشو نمیخواد ک اگه اتفاقیم میفته دیگه نهایتش اینه ک درس میگیری ازش تا سختیا نباشن آدم بزرگ و پخته نمیشه ک...

تلقین نکن ک هر چی دردسر و مشکلات میاد سمتت

نمازاتو بخون سروقت.قرآن بخون

کتاب قدرت من هستم .جول اوستین.صوتیشم هس دان کن گوش بده و عمل کن 

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...
اعتماد کن ب خدا.خدا بد بندشو نمیخواد ک اگه اتفاقیم میفته دیگه نهایتش اینه ک درس میگیری ازش تا سختیا ...

خیلی ممنون از راهنماییتون اینکارارو میکنم شاید حالم بهتر شه خودم به اینایی که شما گفتین خیلی عمل میکردم اما انقدر این مدت فشارام زیاد شد که حال و حوصله اینکارارو هم نداشتم برام دعا کنین که مثله قبل حال و حوصله نماز خوندنو قرآن خوندنو پیدا کنم

خیلی ممنون از راهنماییتون اینکارارو میکنم شاید حالم بهتر شه خودم به اینایی که شما گفتین خی ...

ان شاالله مشکلت حل شه و حال دلت خوب شه عزیزم

این ماه بهترین فرصته... شروع کن❤

من خودمم هستم🤦🏻‍♀️

من چندساله هستم . مشکلات من خیلی زیاده

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .