امشب شام خونه مامانم اینا بودن مامانم زنگ زد با گریه دلم براش کباب شد مامانم ظرفارو داشته میشسته بعد شام ب عفریته هم گفته سفره رو دستمال بکش اونم نمیدونم ب داداشم چی گفته داداشم گفته مگه زن من حماله مامانمم گفته پسرم چ اشکالی داره انقدر لوسش نکن و دعوا بالا گرفته میگفت کم مونده بود بهم سیلی بزنه ک زنش گفته علییییی بیا بریم گذاشتن رفتن مامانم قسم میخورد ک ی گوشه داشت ب دعوای ما میخندید
گاهی حس میکنم طلشم کرده داداشمو اینجوری نبود ک اینا قبلا دوست بودن داداشم ب مامانم میگفت تو اراده کنی نمیریم خواستگاریش ولی الان......
روانشناسی میگفت:ی حقیقتی وجود داره ک شما آدم خوبه داستان نیستید🤍🖤 چون زخمی رو ک خوردین یادتونه ،ولی ضربه هایی رو ک زدین یادتون میره!🤍✋🏿
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه یه روزی عروس بگیرم مونده باشه با عصا کارامو بکنم عمرا محتاج عروس بشم ،کار کردن دلیه وقتی به یکی میگی این کارو بکن شاید جنبه شو نداشته باشه حالا هر کی که میخاد باشه
من از تجربه شخصی خودم میگم خانواده شوهر قشنگ بلدن پیاز داغ رو زیاد کنن
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡