2777
2789
عنوان

دعوای ک زن داداشم امشب انداخت +عکسش

5952 بازدید | 108 پست

امشب شام خونه مامانم اینا بودن مامانم زنگ زد با گریه دلم براش کباب شد مامانم ظرفارو داشته میشسته بعد شام ب عفریته هم گفته سفره رو دستمال بکش اونم نمیدونم ب داداشم چی گفته داداشم گفته مگه زن من حماله مامانمم گفته پسرم چ اشکالی داره انقدر لوسش نکن و دعوا بالا گرفته میگفت کم مونده بود بهم سیلی بزنه ک زنش گفته علییییی بیا بریم گذاشتن رفتن مامانم قسم میخورد ک ی گوشه داشت ب دعوای ما میخندید 

گاهی حس میکنم طلشم کرده داداشمو اینجوری نبود ک اینا قبلا دوست بودن داداشم ب مامانم میگفت تو اراده کنی نمیریم خواستگاریش ولی الان......

روانشناسی میگفت:ی حقیقتی وجود داره ک شما آدم خوبه داستان نیستید🤍🖤 چون زخمی رو ک خوردین یادتونه ،ولی ضربه هایی رو ک زدین یادتون میره!🤍✋🏿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه یه روزی عروس بگیرم مونده باشه با عصا کارامو بکنم عمرا محتاج عروس بشم ،کار کردن دلیه وقتی به یکی میگی این کارو بکن شاید جنبه شو نداشته باشه حالا هر کی که میخاد باشه 

به نظرم این کل ماجرا نیست

تازه عکس زن داداش بدبختشو تاپیک قبلیش چندبار گذاشت میخاد ملت پشت سرش حرف بزنن خانم کیف کنه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

دختره ورپریده فاتحه بخونید ب جفتشون

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔

من از تجربه شخصی خودم میگم خانواده شوهر قشنگ بلدن پیاز داغ رو زیاد کنن

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
تازه عکس زن داداش بدبختشو تاپیک قبلیش چندبار گذاشت میخاد ملت پشت سرش حرف بزنن خانم کیف کنه

جدی🤔😲

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔

ببین من هم ازدواج کردم ولی اگر شوهرم اینجوری که تو تعریف کردی با مادرش حرف بزنه 

که از همون راه برمیگردم خونه پدرم 

تا پسری احترام پدر و مادرشو نگاه نداری احترام زنشو هم نداره 

ولی به قول دوستمون این همه ماجرا نیست 

یه جوری چرخیده

کم گفته شده 

سانسور شده