2777
2789
عنوان

شوهرم همش سریال خارجی میبینه

389 بازدید | 22 پست

شوهرم همش سریال خارجی میبینه وقتی میرم بالاسرش همش رد میکنه فیلم رو 

و از بخت بدش من سر صحنه های بد میرسم ! 

دیگه خسته شدم واقعا حساس شدم نسبت به این کارش ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو منم اکثرا خارجی میبینم 

همشونم صحنه دار 

یعنی میترسی برا یه صحنه وابده؟؟ 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

منم سریال خارجی زیاد نگاه میکنم صحنه هاشو حال ندارم ببینم رد میکنم  

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

خب یعنی چی

اگه واقعا فیلم باز باشه اون صحنه ها اصلا براش مهم نیست

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
عزیزم چه اشکالی دازه این حد سحت گیری رابطه سمی میکنه به سلیقش احترام بزار

اره دوستم خودمم حس میکنم دارم سختگیری میکنم و این باعث میشه اون پنهونی بره فیلم ببینه. فیلمای عادی هااا اما من چکارکنم اینقدر حساسم و زود ناراحت میشم .‌...

خب یعنی چی اگه واقعا فیلم باز باشه اون صحنه ها اصلا براش مهم نیست

اره واقعا بقول شما فیلم بازه و کلی سریال و فیلم میبینه . اما چرا منکه میرم بالاسرش زود صحنه ها رو رد میکنه 

نه فیلمای معمولی و حقیقتا چون خودم اهل فیلم و سریال خارجی نیستم، نسبت به هررر فیلمی حساسم 

نگران نباش عزیزم برا همینه احتمالا که خودت نمیبینی. دیگه به هرحال صنعت فیلم سازی خارج خیلی قوی هست و خیلیارو جذب میکنه ولی اگر بد نیست شاید در حد سرگرمی میبینه. ماهم میبینیم. اگر تغییری توش ایجاد نشده جای نگرانی نداره عزیزم

اره واقعا بقول شما فیلم بازه و کلی سریال و فیلم میبینه . اما چرا منکه میرم بالاسرش زود صحنه ها رو رد ...

شاید عادتشه. منم بعضی وقتا حوصله ندارم رد میکنم چون اونجا چیز خاصی اتفاق نمیفته میخوام بدونم بعدش چی میشه. بذار یک بار یک فیلمی باهم ببینید بعد ری اکشنشو ببین

اره واقعا بقول شما فیلم بازه و کلی سریال و فیلم میبینه . اما چرا منکه میرم بالاسرش زود صحنه ها رو رد ...

خب بنده خدا حتما اخلاق شما رو میدونه هول میشه در کل این یه واکنش طبیعیه یکی میاد آدم صحنه ها رو بزنه جلو

الکی نگران نباش❤️

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚