2777
2789
عنوان

کتاب بانوآرتمیس (نسخه جدید)

| مشاهده متن کامل بحث + 6302 بازدید | 114 پست
بازم خیلی ممنونم ازت☺

اصلا باید میفهمید، صفحه a4 با a5 حتی توی گوشی هم متفاوته، a4 رو باید زوم کنی ولی a5 نیازی به زوم نداره

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام صبح بخیر نازگل بانو جان من کتاب ارتمیس رو با a5 همون فونت اولی پرینت گرفتم عالی بود ان شالله هر ...

عزیزم مرسی از دعای خوبت😘😘 خدارشکر راضی بودی😍

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

جدی! شهر ما پرینت صفحه ای هشتصد و هزار تومن هست  150 که قیمت چندین سال پیش  کدوم ...

دوست عزیز، صفحات کتاب روی a5 تنظیم شده است. a4 مناسب نیست

من شهرستانم کافی نت برگه ای هزار میگیره باید بری انتشاراتی محلتون اونا ارزونتر میگیرن

انتشاراتی پرینت نمیگیره اصلا چاپ کتاب در تعداد بالا داره 

خیلی خوبه برای شما فایل پرینت میگیرن👌

پرینت نمیگیرم چون خیلی هزینه اش بالا میشه  صفحه ای هشتصد الی هزار میگیرن  ممنون از زحمت ...

خواهش میکنم دوست عزیز

سلام عزیزم من ۲ ماهه دارم کتاب بانو آرتمیس میخونم.به نظرم بخش موفقیت وکار وپس انداز برای خانم ها واجبه عین روابطش.

یه جا تو تاپیک بانو ارتمیس دراین مورد توضیح داد ممنون میشم شماهم تو کتاب اضافه کنید.

قشنگا لایک نکنین❌❌❌❌❌🤗

سلام عزیزم من ۲ ماهه دارم کتاب بانو آرتمیس میخونم.به نظرم بخش موفقیت وکار وپس انداز برای خانم ها واج ...

مرسی از توجه شما، میدونین چه تاپیک و چه صفحه ای هست؟

تو تاپیک اولش که قدیمی تر بود.من خودم دوست دارم اول.صفحه ش یادم نیست.۵۰۰ وخرده بود یا !ولی اواخر بود.

این یادمه گفت لازم نیست 

همه درامدمون به شوهرمون بدیم اگه شاغلیم.

خیلی حرفهای دیگه.که پس انداز داشته باشید پول که سود واریز بشه به حسابتون.

طلا نخرید چون مرد وقتی ببینه توقع داره تو مشکلات مالیش بفروشین.

خیلی راهکارهای دیگه.

قشنگا لایک نکنین❌❌❌❌❌🤗

اینم خواستم بگم من از پارسال تاپیک بانو رویا وگلبوته میخوندم.

الانم لطف شما بود که با بانو آرتمیس،دختر گرانبها آشنا شدم.

کتابشون وتجاربشون برام ارزشمنده.

از خدا میخوام هرچی از خدا میخواین به قلب مهربونتون بده، اجرتون با خدا🙏🙏🙏♥️♥️♥️♥️♥️♥️

قشنگا لایک نکنین❌❌❌❌❌🤗