2777
2789

هرچی عکس و فیلم از وقتی دخترم دنیا اومده داشتم همش تز فلش پاک شد بعد کلی تلاش به سختی عکس ها رو برگردوندم ولی فیلم ها برنگشت.فیلم اولین قدمهاش تولد و دندونی و....لطفا اگه کسی میدونه نرم افراری معرفی کنه گه بتونم برشون گردونم.چند تا نرم افزار دیگم زدم همه رو آورد ولی برنمیگرده لایسنس میخواد و چون تحریمیم نمیشه خرید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگ فقط عکس و فیلم  برا دخترت هس ببر بیرون اما اگ عکس و فیلم خانوادگی داری نبر چون شاید ازشون سواستفاده کنن

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

استارتر گرامی برنامهء  wondershare data recovery   رو امتحان کردین؟ البته این برای سبستم ...

منظورم اینه با دسکتاپ یا لپتاپ میتونین ریکاوری کنین

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"