2777
2789
عنوان

روزه بگیرم یا نه؟

135 بازدید | 0 پست

سلام دوستان امیدوارم حال دلتون خوب باشه 😊❤

ماه هم رمضان هم مبارک  ان شالله به حق این ماه عزیز حاجت دارها توی این ماه حاجت روا بشن منم همینطور🥲🤲

دوستان من امسال کنکوریم و نیاز شدید به اب دارم درسته که چند ساعت اب نخورم نمیمرم اما بشدت خواب الود میشم و واسه کسی که روزانه۱۲ساعت درس میخونه نخوردن اب باعث  میشه هیچی نفهمم 🤷‍♀️

درضمن الان تایم استراحتم هست نگید اگه راست میگی چرا اومدی نی نی سایت تایم استراحتم هست گفتم شاید کسی مشکل منو داشت کمکی کرده باشم 🤗

من هرسال روزه مو میگرفتم اما امسال بخاطر همون موضوع که بالا گفتم تصمیم گرفتم نگیرم اما خیلی ناراحت بودم خلاصه رفتم مسجدتو مسجد محله ما از یه شیخ پرسیدم گفتم من کنکوریم و موقع درسخوندن نیاز شدید به اب دارم ینی اب نخورم مغزم نمیکشه اصلا گفتش خب نگیر اما بجاش باتوجه به توانت روزی از هزار تا ۱۰هزار اگه هم بیشتر داری چه بهتر بزار کنار اخر ماه رمضان بده به یه فقیر ولی پولت طوری باشه بتونن چیزی باهاش بخرن مثلا یدونه مرغ 😊❤

یا اینکه اخر رمضون ۳۰تا نان سنگک بخر بده به چندنفر که گرسنه هستن مثلا سر کارگرای سر یه ساختمون بگو نان امروزومن براتون میارم یا کارگرایی که وایمیسن دور میدون نفری یدونه یا دوتا نان بهشون بده😍🤩 از نظر خودم پول بهتره من پولو میزارم کنار .گفتم شاید کسی مثه من خواست نگیره و ناراحت بود حداقل یه کار خیر کنیم هم خدا ازمون راضی باشه هم بنده خدا 😊😍

من تاپیکو قفل میکنم چون نی نی یار گفته موضوعش ممنوعه اما اگر دوست داشتین به دیگران اینو بگید که توی این کار خیر دست داشته باشیم ان شالله که خدا بهمون نظر کنه و دستمونو تو زندگیمون بگیره 😊

اوناییم که روزه میگیرن روزه نمازتون قبول باشه اجرتون با خدا لطفا منو هم دعا کنید که تو کنکور موفق شم ممنون❤