2777
2789
عنوان

گلاب بروتون

103 بازدید | 10 پست

من از صبح فقط چایی با یکم خرما خوردم

حس کردم دل پیچه دارم دیدم 

اسهال شدید

بخاطر اینه که چیزی نخوردمه؟

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺

نه خوب تازه اولین روزه اینطوری بهم  ریخته 

قبلامیخوردیدحساسیتی نداشتید؟

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خوب تازه اولین روزه اینطوری بهم  ریخته  قبلامیخوردیدحساسیتی نداشتید؟

نه 

برادرم رودل کرده از صبح بالا میاره اونم رفت دستشویی اسهاله

من اوکی ام 

از صبح چیزی نخوردم فقط

رفتم دستشویی دیدم که اسهال

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺
نه  برادرم رودل کرده از صبح بالا میاره اونم رفت دستشویی اسهاله من اوکی ام  از صبح چیزی ...

یاخرمارونساخته بهتون

یاشایدمشکل داشته

تایم صبح خرماوچایی میخورندولی خوب برای عصربیشتره

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

یاخرمارونساخته بهتون یاشایدمشکل داشته تایم صبح خرماوچایی میخورندولی خوب برای عصربیشتره  

من میترسم ویروس باشه 

یا کرونا

ولی تهوع ندارم برادرم داره

فقط رفتم دستشویی دیدم شکمم اینطوری

من میترسم ویروس باشه  یا کرونا ولی تهوع ندارم برادرم داره فقط رفتم دستشویی دیدم شکمم اینط ...

نه کروناخوب این علائم تنهانیست

علائم دیگه هم هست

فعلانعناع داغی یا دارویی بخوریدتاببینیدبعدچطورمیشه

بعداگرکسی کروناداشته باشه ممکنه شماهم بگیرید

نه کروناخوب این علائم تنهانیست علائم دیگه هم هست فعلانعناع داغی یا دارویی بخوریدتاببینیدبعدچطورمیش ...

مرسی از راهنماییت عزیزم

مرسی از راهنماییت عزیزم

سلامت باشید

انشالله هرچه زودترخوب بشید