2777
2789
عنوان

روزه دارا بیان گروه واتساپ

402 بازدید | 39 پست

سلام کیا برا سحری بیدار شدن تصمیم گرفتیم یه گروه واتساپ برا اون خانوما ک روزه میگیرن و دوست دارن بخدا نزدیکتر بشن بزنیم باهم دیگه تبادل اطلاعات کنیم از تجربه هامون بگیم و بهم انرژی بدیم و برا هم از خدا خیر و برکت طلب کنیم و درکنارش برا هم دوستای خوبی بشیم هر کس مایله اعلام کنه من لینک رو بزارم چون زود میخوام تغییرش بدم افراد متفرقه نیان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین جا بزنید .

عزیزم اینجا فایده نمیکنه،اون جاذبه رو نداره من وقتی پسرمو حامله بودم با چند نفر گروه زدیم هنوزم داریمش انقدر باهم دوستای خوبی شدیم که،اگر دارین واتساپ حتما بیاین نگران چیزی نباشین

تلگرام بهتره امکاناتش بیشتره  https://t.me/quran_saadalgamedi

بخاطر فیلتتر بودنش اذیت میشیم.

دوستان یه تعداد مشخص بشیم لینکو میزارم و صداتون میکنم دوست نداریم تعدادمون خیلی بالا بره ک گروه اذیت کننده بشه برامون

عزیزم اینجا فایده نمیکنه،اون جاذبه رو نداره من وقتی پسرمو حامله بودم با چند نفر گروه زدیم هنوزم داری ...

پپس لینکش کجاست

بنام‌خدا:وزن‌شروع68_وزن‌هدف60وزن‌هفته‌اول_(68)وزن‌هفته‌دوم(۶۶و۷۰۰)وزن‌هفته‌سوم(

خانمها واتساپ برید شماره تون مشخصه باز خود دانید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ