2777
2789

بچه ها هیچ کس اینجا نیست که تو اینستا یا فیس بوک از پسری خوشش بیاد ؟ منظورم هر پسری نیست پسره خانواده دار ادم حسابی ،بعد اینکه ادم چطوری میتونه با طرف اوکی بشه تازه مشکل این باشه که طرف ایرانم نباشه ادم باید چیکار کنه ؟ادم یهو بدون مقدمه پیام بده زشت نیست ؟ البته من زیاد این کارو کردم ولی طرف اصلا دایرکت های منو جواب نمیده 🤣دندانپزشک از بهترین دانشگاه امریکا ،امریکا ام زندگی میکنه بچه ها انقد خوشتیپ که نگم هربار عکساشو میبینم کلا میمیرم اینم بگم اصلا فالور نداره و پیجش بستس اینجوری نیست که خیلی فعالیت کنه تو فضای مجازی یه بارم راجب دندون ازش سوال کردم فقط جواب داد اونم به انگلیسی درحالی که ایرانی هستش خانوادشم ایران هستن عکساشون تو پیج دیدم که جوابش این بود خیر من کار زیبایی انجام نمیدم 🥺بچه ها بد عاشق شدم الان ۲ سال درگیرشم یکی بگه اززکحا شروع کنم ؟ شاید خیلیا بگین چقد خوش اشتهام ولی چیکار کنم دیگه عاشق شدم😢🥺

عزیزم بزا جشن خوش آمد گوییت تموم شه 

هنوز۲روزه عضو شدییی

دختر نازم با اومدنت دنیای منو باباییو قشنگ تر کردی فدات بشم من♡میبینم روزی بیاد که با خرابکاریات عصبانی بشم ازت ولی بعد با اون لبخند نازت خودمم خندم بگیره،میبینم روزیو که بیای منو باباتو ازهم جدا کنی بگی این آقا شوهر خودمه و منو از حسودی بچرونی😁😂یه روزی میاد که با تمام تلاشت موفق ترین بشی🌱😄بهت قول میدم جوری بزرگت کنم که هر وقت مشکلی پیش اومد برات فقط به منو بابات بگی نه به غریبه دیگه🙂🌱❤میشه یه صلوات واسه منو دخترمو باباش بفرستی مرسی گلی جون😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بزا جشن خوش آمد گوییت تموم شه  هنوز۲روزه عضو شدییی

خدایی میدونم خیلی تاپیک میزنم ولی خیلی سایت خوبیه دم همه شماها گرم واقعا کمک میکنید و نظر میدین مرسی از همتون 

دیگه سعی میکنم کم تر بنویسم تازه عضو شدم یکم هولم ببخشید 😐😂😁

وااا چرا انقد بی اعتماد بنفس حرف میزنی ! بهش پیام حالت سوال پرسیدنی نده مثلا عکساشو یا استوریاشو ریپ ...

آفرین این فکره خوبیه ممنونم ازت مرسی 

اخه میدونی چرا اعتماد به نفسم پایین من ۲۳ سالم خیلی زود ازدواج مردم و بگه دار شدم شوهر منو ول کرد با بچه با پدرم زندگی میکنم ولی وضع پدرم بد نیست خودمم دارم درسمو میخونم فقط چون بچه دارم اعتماد به نفسم پایین اینم بگم این آقا ۳۸ سالش از من خیلی بزرگ‌تره 

خدایی جذابه :))) الان میتونم راهکار بدم :)) خب ببین الان ارتباطتون چطوریه؟ یعنی چه نسبت یا رابطه ای ...

چقد شما جواب دادنتون خوبه مردم از خنده اولش خیلی خوب بود 😂نه والا ارتباطی که باهاش ندارم اصلا فقط درحد اینکه استوری میذاره ریپلای کنم همین اونم فقط میبینه دیگه کاری نمیکنه ،پیج اینستاش بسته نیست ولی کلا فالوراش ۲۰۰ نفرن پیجش بازه ،تو رابطه ام فکر نمیکنم باشه تمام کامنتاشو میبینم کسی کامنت نذاشته و اینکه داخل پیجشم ننوشته که تو رابطه هست یا نه ولی بعید میدونم ولی الان ۲ سال درگیرشم فقط پارسال بهش دایرکت دادم گفتم آقای دکتر شما کامپوزیت انجام میدین گفت خیر کارش درمان ریشس از بهترین دانشگاه امریکا یه دونه پسرم هست اصلا هرچی بگم کم گفتم اینا هیچی خوشتیپ خوشتیپ 😍🥺❤️

چقد شما جواب دادنتون خوبه مردم از خنده اولش خیلی خوب بود 😂نه والا ارتباطی که باهاش ندارم اصلا فقط د ...

قربونت   

چه سنگینم هست :))) مرد زندگیه

به جز استوری شغلی چیزی نذاشته بتونی ریپلای بزنی؟ اونم فالوت میکنه؟