2777
2789
عنوان

مادرشوهر نفهم

521 بازدید | 22 پست

چندروز پیش از شهر دگ اومدیم خونه مادرشوهرم  یه روزبادسرد میومددوساعت بچه یکسالمو سپردم بهشون تا برگشتم دیدم با این بادسرد بچه رو آورذه توکوچه و انگار نه انگار بعدش بچم شدیدا سرما خورده و بهش میگم چرا اینجور کردی میگه تو حساسی و شاید قبلا سرما خورده و از اونطرف پدرشوهرم میگه میخواستی خودت بچتو نگه داری دارم میترکم چی بگم بهشون

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی

میدونستی ممکنه اینجور شه؟د اخلاقشونو میشناختی؟

اسمم رهاست. رها صدام کنیدکاربری دووممه کاربر سال "۹۷"هستم. ممنون میشم تاپیک جالبی دیدید تگم کنید. وقتی داشتم کاربری میزدم هرچیو میزدم نمیومد منم عصبی شدم همینو گذاشتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاااا خدا این دیگ کین.حالا مقصر توشدی؟دیگ یادگرفتی بچتو دست اینا نسپاری

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

خب راست گفتن مسئولیتش پای خودته وقتی سپردیش دستشون یعنی تن دادی به هر مدل رفتاری که در غیاب خودت انجام بدن! کارشونو تایید نمیکنما ولی حرفشون حقه نمیتونی چیزی بگی فقط برات درس عبرت شه بچه تو دست هر کسی نسپری

یادت باشه انقدر بچ هست مادر شوهرت و دیگه هم حد و حدودت رو باهاش مشخص کن و هم بچه ات رو نده دستش

ولی کامل ، به شوهرت راجب این موضوع که مادرت بچه ام رو دوست نداره و سرماش داده و … سر کوفت بزن ( با ناراحتی ) تا پائن مثبت بهش برا بعدا