2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شدیدا اعتقاد دارم خدا هیچ کاریو بی جواب نمیزاره

برای همینه من هرشب قبل خواب عذاب وجدان میگیرم که نکنه اون روز دل کسی رو شکسته باشم☺

مادر کودکان کار و بی بضاعت..........پروردگارا،،،از جفای دوستان... از ظلم ستمگران..، از ستم خطاکارن..،از تحقیر ظالمان ..از هیاهوی حاکمان..از حیله های بدکاران ،.و از نقشه های خیانتکاران،به تو پناه آوردم.... از ابلیس که وسوسه هایش همچون تیری در تاریکی قلب مرا نشانه رفته و همچون گرگی گرسنه در هر زمان و هر مکان،، به دنبال طعمه اش می آید،، به تو پناه آوردم ........ به تو پناه آوردم..حال آنکه تو بهترین پناه بندگانت هستی........پس مرا یاری ده که تو بهترین یاوری و بر هر چیز توانایی............
برای همینه من هرشب قبل خواب عذاب وجدان میگیرم که نکنه اون روز دل کسی رو شکسته باشم☺

من موندم اونایی ک این همه با اراده خودشون در حقمون ظلم میکنن عذاب وجدانی نمیگیرن؟یعنی چطور سرشون راحت رو بالشت میزارن و میخابن

من موندم اونایی ک این همه با اراده خودشون در حقمون ظلم میکنن عذاب وجدانی نمیگیرن؟یعنی چطور سرشون راح ...

اونا که بحثشون جداست.....اون دنیا قرار خدا چوب بکنه توی سوراخ دماغشون😊😀

مادر کودکان کار و بی بضاعت..........پروردگارا،،،از جفای دوستان... از ظلم ستمگران..، از ستم خطاکارن..،از تحقیر ظالمان ..از هیاهوی حاکمان..از حیله های بدکاران ،.و از نقشه های خیانتکاران،به تو پناه آوردم.... از ابلیس که وسوسه هایش همچون تیری در تاریکی قلب مرا نشانه رفته و همچون گرگی گرسنه در هر زمان و هر مکان،، به دنبال طعمه اش می آید،، به تو پناه آوردم ........ به تو پناه آوردم..حال آنکه تو بهترین پناه بندگانت هستی........پس مرا یاری ده که تو بهترین یاوری و بر هر چیز توانایی............
اره عزیزم همانا فاصله عرش الهی و زمین به اندازه آه مظلوم است

هیچوقت واسه اونایی که در حقم‌نامردی کردن بد نخواستم هرگزنه نفرین کردم نه ارزوی بد فقط از خداوند خواستم که از حق من نگذره همین 

هیچوقت واسه اونایی که در حقم‌نامردی کردن بد نخواستم هرگزنه نفرین کردم نه ارزوی بد فقط از خداوند خواس ...

ببین نفرین خوب نیست بر میگرده به خود آدم 

فقط باید بگی خدایا واگذار میکنم بخودت

خدا خودش میدونه چجوری انتقام بگیره

.
اونا که بحثشون جداست.....اون دنیا قرار خدا چوب بکنه توی سوراخ دماغشون😊😀

😂😂😂 تو همین دنیا هم جواب پس میدن

یه چیز جالب ک شنیدم یه روانشناسی میگفت اقایونی ک با همسرتون بد رفتاری میکنید کارما داره چون در اینده کسی با دخترتون ازدواج میکنه که جوری رفتار میکنه ک شما عذاب میکشید یعنی میخواست بگه خدا ادمو با عزیز تریناش امتحان میکنه و این سخت ترین قسمت زندگیه

ببین نفرین خوب نیست بر میگرده به خود آدم  فقط باید بگی خدایا واگذار میکنم بخودت خدا خودش میدو ...

کاملا درسته واسه همین‌هیچوقت بد کسیو نمیخام چون تهش به خودم بر میگرده اما میدونم دنیا دار مکافاته

😂😂😂 تو همین دنیا هم جواب پس میدن یه چیز جالب ک شنیدم یه روانشناسی میگفت اقایونی ک با همسرتون بد ...

دقیقا همینطوره

باید مواظب رفتارمون باشیم☺☺