2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونمون همه ب دلایل موجهی روزه نمیگیرن. بنابراین سحری درست نمیکنن و اصلا مراسم برگذار نمیشه. منم م ...

خب چرا نمیذارن سحری بخوری؟

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
میگن سروصدا میکنی. حتی در حد یک لیوان برداشتن. میریزن رو سرم

وا خب چی میشه حالا نیم ساعت تحمل کنن آخه گناه داری با زبون گشنه زخم معده میگیری

وا خب چی میشه حالا نیم ساعت تحمل کنن آخه گناه داری با زبون گشنه زخم معده میگیری

کلا اذیت میکنن. خونمون هم متاسفانه کوچیکه. یه یخچال باز کنم دوام میکنن. صحبت هم کردم باهاشون. مخصوصا خواهرم جواب سربالا میده میگ ب من هیچ ربطی نداره میخوای بگیری بلند نشو من بدخواب میشم. 

زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕
کلا اذیت میکنن. خونمون هم متاسفانه کوچیکه. یه یخچال باز کنم دوام میکنن. صحبت هم کردم باهاشون. مخصوصا ...

عه چه بد هر کی به فکر خودشه . عیب نداره تو بیدار شو عادت بکنن

عه چه بد هر کی به فکر خودشه . عیب نداره تو بیدار شو عادت بکنن

از پیش دانشگاهیم اینکارو کردم. 

تا الان ک 25 سالمه...... 

شاید باورتون نشه ولی هردفعه این خواهرم داد می‌کشید بابامو بیدار می‌کرد. بابام مرد بدی نیست ولی یبار انقد عصبی شد ساندویچ مو گرف پرت کرد زد ب دیوار. ترسیدم گرفتم خوابیدم کتک نخورم

از پیش دانشگاهیم اینکارو کردم.  تا الان ک 25 سالمه......  شاید باورتون نشه ولی هردفعه ای ...

الهی عزیزم. بیا خونه ما باهم بگیریم من عاشق دعای سحرم بدون اون انگاری ماه رمضون نیست. خواهرت کوچیکتر از خودته یا بزرگه؟

الهی عزیزم. بیا خونه ما باهم بگیریم من عاشق دعای سحرم بدون اون انگاری ماه رمضون نیست. خواهرت کوچیکتر ...

ممنونم از محبتتون. انشالله ماه رمضان حاجت هاتونو از خدا بگیرین بخاطر قلب مهربونتون. 

بزرگتره ده سال.... اون 35.من 25

ممنونم از محبتتون. انشالله ماه رمضان حاجت هاتونو از خدا بگیرین بخاطر قلب مهربونتون.  بزرگتره د ...

خوشبخت شید انشاالله. من که امسال توفیق ندارم روزه بگیرم التماس دعا عزیز😘

خوشبخت شید انشاالله. من که امسال توفیق ندارم روزه بگیرم التماس دعا عزیز😘

عیب نداره..... خدا ب نیت دلها آگاه است. ممنونم صحبت کردین باهام. 

شبتون آرام❤️