2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین حسو دارم و بخاطر رشد این دندونای بدرد نخور عقله و همینطور ارتودنسی ک کل دندونای منو گ....&n ...

عهههه

من میخوام ارتودنسی کنم دو ماه دیگه و دندونای عقلمم داره رشد میکنه، چرا ارتودنسی چیزت کرد؟ 

عهههه من میخوام ارتودنسی کنم دو ماه دیگه و دندونای عقلمم داره رشد میکنه، چرا ارتودنسی چیزت کرد؟&nbs ...

من دوساله و نیمه ارتودنسی دارم کل ریشه دندونام ضعیف شده خیلی فشار روشونه

جدیدا الاستیک میده بزارم چون فکم خود ب خود اومد جلو قبلا فکم مناسب بود

بعد منم این الاستیکا رو نمیزارم چون واقعا دندونام فشار میاد روش

از من میشنوی ارتودنسی نکن پولشو بگیر کامپوزیت کن 

من اصن دندونام ایراد خاصی نداشت فقط فک پایینم دو تا از دندونام ی خورده کج بود ک بازم مشکلی نداشت ولی چون دو سه سال پیش تو جو تیک تاکرای پسر خارجی بودم ک ارتو کرده بودن من گیر دادم برم ارتودنسی کنم

خاک تو سرم برگردم عقب اسمشم نمیارم

دندونم قشنگ ب گ... رفت

من دوساله و نیمه ارتودنسی دارم کل ریشه دندونام ضعیف شده خیلی فشار روشونه جدیدا الاستیک میده بزارم چ ...

واس یکم دندون کج ک دوسال و نیم زمان نمیخاد پیش کی رفتی 

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
من تو بارداری کل دندونام درد میکرد فکر کن اینقد درد داشتم نمیدونستم دقیقا کدوم دندونه.بعد رفتم دکتر ...

تو بارداری دندون درد نگرفتم اصلن الان امروز اینجوری شدم خیلی درد میکنن

واس یکم دندون کج ک دوسال و نیم زمان نمیخاد پیش کی رفتی 

بهترین دکتر شهرمون بود همه تعریفشو میکنن هنوزم ک هنوزه

هر کی پیشش رفت مشکلی نداشت

ولی واسه من بعد دو ماه فکم اومد جلو فک بالام 

دندونای نیشم از هم فاصله گرفت

اصن اعصابم خورده الان یادم میاد

من دوساله و نیمه ارتودنسی دارم کل ریشه دندونام ضعیف شده خیلی فشار روشونه جدیدا الاستیک میده بزارم چ ...

اهااا ممنون عزیزم بابت توضیحاتت🥺💚

حالا من جنس دندونام دااااغونه دو تا عصب کشی کردم 5 6 تام سطحی پر کردم یکی هم کشیدم، با اینکه مسواک منظم میزنم و خلاصه مراقبم نخ دندون هم گاهی استفاده میکنم نه زیاد چون دندونام نامرتبه

تازه دندون هم باید بکشم برای ارتودنسی 

دوتا دندون جلوم، یکیش رفته روی اون یکی باعث شده خراب بشه و کلی مشکل دیگه😪

خلاصه وضع داغونه چاره دیگه ای ندارم با کامپوزیت حل نمیشه 

ترسیدم ولی چون دندونام همینطوریشم خیلی ضعیفه 

شبی یکی میخورم فقد دندون جلوییام بیشتر عذابم میدن

شاید شبا تو خواب فشار میدی فکات رو به هم 

به یکی بگو چک کنه اگه اینکارو میکنی باید بری دکتر بهت نایت گارد بده اگه اشتباه نکنم واسه این مشکل میدن