بچه ها از اون روزي كه اين تاپيك رو زدم يك هفته گذشته اومدم اينجا تجربه خودمو بنويسم شايد به درد كسي بخوره
داستان از اينجا شروع شد كه ما اشتباه كرديم و بعد از دوسال به پشتوانه سه دوز واكسني كه خودم و همسرم زده بوديم و يك دوز هم پسرم و آمار ابتلا كرونا هم كه خيلي پايين اومده بود يه دعوت رو قبول كرديم البته كه فكر ميكرديم نهايتاً جمع ٣-٢ نفره باشه ولي متاسفانه خيلي بيشتر بود 🥲 و اونجا ظاهرا بچه اي بود كه ميگفتن سرما خورده كه من همونجا فهميدم : آمد به سرم از آنچه ميترسيدم🥺خلاصه كه دو روز بعد پسرم تب كرد برديم دكتر تشخيص قطعي ندادن چون خفيف بود و تنها علامت همين تب بود البته دكتر گفت اگه اوميكرون باشه هم جاي نگراني نيست واكسني كه زده خيلي بهش كمك ميكنه دارو گرفت تب پايين اومد و روز بعد كاملا قطع شد بعد از اون يه دو روز يه كم بيحال بود كه تا روز چهارم اونم رفع شد پسر من تو روز يكي دوتا تك سرفه خشك داشت كه خوب شد تو اين چند روز مرتب سوپ و آب ميوه خانگي و كمپوت بهش ميدادم و شربت آبليمو عسل، البته پسر من بي اشتها نبود خداراشكر و اين وسطا همش هوس پيتزا ميكرد من و همسرم هم بعد از دو روز از ابتلاي بچه دچار يه علامتهاي خفيف شديم تب خفيف ،همسرم گلو درد و من آبريزش بيني و تك سرفه هاي خشك الان پسرم كاملا خوب شده كه زودتر مبتلا شده بود ما هم همه علايممون برطرف شده فقط من گاهي يه سرفه كوچولو دارم ميخوام پماد ضد سرفه ويانا بگيرم كه خيلي ازش تعريف ميكنن اگه خوب بود اونم به تاپيك اضافه ميكنم
راستي دكتر گفت قرنطينه ٧ روزه رعايت كنيم اما ما جهت اطمينان ١٤ روز رو قرنطينه ميمونيم و بعد هم تست ميديم كه خداي نكرده براي كسي مشكلي ايجاد نكنيم
نتيجه اخلاقي : اولا مثل ما جوگير نشيد و ريسك نكنيد اگه از اون دسته هستيد كه اين دو سال رو حسابي رعايت كرديد والا كسي از مهموني نرفتن نمرده 🤦🏻♀️
دوما نترسيد واكسن بزنيد حتي اگه تاثيرش در اين حد باشه كه مثل ما خفيف مبتلا بشيد قطعا واكسن زدن بهتر از نزدنه 💪🏼
سوم اينكه لطططفا لطططفا اگه كسي از خانواده مشكوك به كروناس يا با مبتلا به كرونا ارتباط داشتيد خودتون رو به خوش خيالي نزنيد بيماري كه شايد براي شما سبك رد بشه ممكنه به قيمت جان كسي تموم بشه پس تو جمع نيايد و قرنطينه رو رعايت كنيد اين كمترين كاريه كه از دستتون برمياد🫶