ربکا_پارادایس مدیر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 313 عنوان میخوان به زور شوهرم بدن | مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 20 پست بابام اصرار داره منو بده به پسر عموم که بیست سال ازم بزرگتره😭چکار کنممم😭 آروم...بی سروصدا درست مثل دوشنبه،ساعت ۸ و ۱۵ دقیقه ۶ اوت ۱۹۴۵..هیروشیما 1401/01/13 | 23:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ربکا_پارادایس مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 313 از بزرگتری توفامیل بخواه پادرمیونی کنه یابامادرت حرف بزن یا به خانواده پسر بگو خود پسره هم فکر نکنم راضی باشه خانواده ها دارن اجبار میکنن... آروم...بی سروصدا درست مثل دوشنبه،ساعت ۸ و ۱۵ دقیقه ۶ اوت ۱۹۴۵..هیروشیما
دخترآخریشون عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 3059 کلا رسم دارن دختر باید زود ازدواج کنه خب قانعش کن زود ازدواج میکنی وقتی کیس مناسب دیدی بگو اگر میخای برم و ۲ ماه دیگه برگردم با زور شوهرم بده اگر میخای واقعا ازدواج کنم صبر کن چی بگم ؟؟؟؟
ربکا_پارادایس مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 313 خب قانعش کن زود ازدواج میکنی وقتی کیس مناسب دیدی بگو اگر میخای برم و ۲ ماه دیگه برگردم با زور شوهرم ... میدونی از صبح سعی دارم قانعش کنم میگه ۵ ساله داری همین حرفو میزنی اگه قرار بود ازدواج کنی تا الان میکردی آروم...بی سروصدا درست مثل دوشنبه،ساعت ۸ و ۱۵ دقیقه ۶ اوت ۱۹۴۵..هیروشیما
تک_الکترون_هستم عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 16763 جان؟ دروغ میگم. بگو دروغ میگی ینی حرفی ندارم دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
ربکا_پارادایس مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 313 من خواهرم ۱۹ سالش بود شوهرش دادن اتفاقا زندگی خوبی دارن ولی فاصله ی سنیشون ۵ ساله نه ۲۰ سال آروم...بی سروصدا درست مثل دوشنبه،ساعت ۸ و ۱۵ دقیقه ۶ اوت ۱۹۴۵..هیروشیما