2777
2789
عنوان

باردارم شوهرم هنوز نیومده

639 بازدید | 31 پست

بچه اول باردارم خبر بارداریمو دیروز بهش دادم خیلی خوشحال شد و کلی گریه کرد از خوشحالی چون من اندومتریوز دارم و قرص میخوردم امید زیادی به بچه دار شدن نداشتیم و محمد همیشه میگفت بچه دوس نداره تا اینکه دیروز گفت بخاطر این که من ناراحت نشم اینو میگفته

قرار بود امشب زود بیاد بریم بیرون هنوز نیومده و گوشیشو جواب نمیده از ساعت ۳ که کارش داشتم و زنگ زدم تا الان هیچ خبری ازش نیست

اولین بارش نیست که قول میده و دیر میکنه ولی هیچوقت انقدر دیر نمیومد

الان حقشه قهر کنم برم بخوابم دیگه؟؟؟؟

اولین سیزده بدرمون بود مثلا

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

حتمن کاری پیش اومده کجا رفته؟

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

اره قهر کن 😐ولی شاید یجا گیر افتاده 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه عزیزم.😍صبر کن شاید دلیل داشته باشه

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             
حتمن کاری پیش اومده کجا رفته؟

نمیدونم کجاست

تا ساعت ۷:۳۰ کلاس داشت بعدش قرار بود برای یکی از دانش اموزاش رفع اشکال کنه 

خیلی دیر کرده

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

، من اینجور موقع ها نگران میشم بجای اینکه به این فکر کنم که باهاش قهر کنم یا...

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
اره قهر کن 😐ولی شاید یجا گیر افتاده 

کجا گیر کرده که نه خبر داده نه جواب منو داده

من بودم الان از دلشوره مرده بودم

من بیشتر عصبانیم تا نگران