2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن پسرم

479 بازدید | 12 پست

شده یه چالش وحشتناک برای من....

پسر من سه سال خورده ای هست که از پوشک دارم میگیرم .البته بگم از اول هم اصلا همکاری نکرد که نکرد از بسرلجبازه ،تا دوباره باردارشدم و زایمان کردم . الان دوباره شروع کردم پدرم درآمده اینقدر لجبازه .الان پوشک اش رو باز میکنم تا میبرم دستشویی میاد بیرون بازم میگه جیش دارم میاد بیرون باز دو دقیقه نمیشه دستشویی داره .و یه چیزه خیلی بد اینکه تا پوشک اش باز شه اینقدر با آلت اش ور میره که نگو .سر دستشویی که نگو ...‌مادرا راهنمایی چیزی دارید برای من یا نه؟؟؟؟

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

اخ اخ عزیزم بچه ۴ساله اونم پسر معلومه لجبازی میکنه و دیگه خوشش نمیاد همکاری کنه خیلی خیلی دیر شروع کردی باید ۱۸ماهگی یعنی زیردوسال اینکار انجام میدادی که سرش نمیشه وبراش یه چیزجالبه . اینم میگی اولش همکاری نکرد قطعا بازم بعد دوسال شروع کردی. حالاحالاها اذیتت میکنه تا دیگه خجالت بکشه

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ی سه ساله هنوز پوشکیه؟زن عموی من دختر ۳ ماهشو عادت داده بود به دستشویی باورت میشه به هرکی میگم ش ...

من شاخ در نمیارم ولی باور هم نمیکنم چون بچه سه ماهه داشتم و میدونم اینا فقط تخیلات یک‌مادر هست ک برا دیگران‌میگه😄😄😄😄

بچه ی سه ساله هنوز پوشکیه؟زن عموی من دختر ۳ ماهشو عادت داده بود به دستشویی باورت میشه به هرکی میگم ش ...

من دخترم پی پی اصلا تو پوشکش نمیکرد از ۵ماهگی به بعد . ادرارم از ۱۷ ماهگیش دستشویی گفت. اصلاام اذیت نکرد اصلا دوروز میگفتم بهش بریم دستشویی میبردم پوشکش باز میکردم میشوندمش بالای سنگ میکرد میشستمش باز توهمون دستشویی پوشکش میکردم .هردفعه پوشک بازمیکردم خشک بودروز سوم گفت دستشو دستشو. هیچی دیگه تموم شد‌.یعنی هیچجای خونم نجس نشد حتی یبار. 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
اخ اخ عزیزم بچه ۴ساله اونم پسر معلومه لجبازی میکنه و دیگه خوشش نمیاد همکاری کنه خیلی خیلی دیر شروع ک ...

میدونم خیلی دیر شده ولی از اول، لجبازی بی اندازه اش و از همه بدتر دیر به حرف افتادنش سخت تر اش کرد....ای روزگاررررر 

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
من شاخ در نمیارم ولی باور هم نمیکنم چون بچه سه ماهه داشتم و میدونم اینا فقط تخیلات یک‌مادر هست ک برا ...

نه بخدا راس میگم من شبا میرفتم خونه مادربزرگم با اونا زن عمومم با اوناست مثلا بچه رو قبل ازینکه جیش کنه می‌بعدها میگفت جیش کن جیش کن و جیش میکرد  

من دخترم پی پی اصلا تو پوشکش نمیکرد از ۵ماهگی به بعد . ادرارم از ۱۷ ماهگیش دستشویی گفت. اصلاام اذیت ...

خوش به حال ات.

۲سالش شد کلا خودش میرفت دستشویی فقط شلوارشو میداد من پاش کنم. ۲سالونیم دیگه کلا خودش میرفت فقط پی پی داشت صدام میکرد

دیر شروع کردی عزیزم باید قبل سن لجبازی شروع میکردی یعنی از ۱۸ یا ۱۹ ماهگی 

من پسرم و سر یه هفته از پوشک گرفتم دو هفته بعد هم پوشک شبشو گرفتم راحت

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

من دخترم همکاری نمیکرد سه سال و چن روزه بود از پوشک گرفته شد البته از دوسه هفته قبل آماده ش کردم 

بچه ها جیش و پی پی رو جزئی از بدنشون میدونن واسه همین میترسن ..بهش بگو اینا باید برن پیش بابا مامانشون 

من یه صندلی گرفتم براش و اینکه کلیییی کلیپ کودکانه از دسشویی گرفتن تو نت دانلود کردم ریختم رو فلش میذاشتم تی وی جای کارتون میدید میکفتم عهه ببین دارن خودشون جیش میکنن دیگه دلشون پوشک نمیخواد بعد انقد اون کلیپا براش تکرار شد دوس داشت خودشم اینکارو کنه و کلی جایزه های کوچولک گرفتم هر بار جیش میکرد میدادم بهش 

واسه پی پی اولین بار یکم استرس داشت یه جایزه خوب گرفتم دادم بعش کم کم عادت کرد 

کلیپا خیلی تاثیر داشت یه کلیپی بود یه کلاغی که میخواس دسشویی کردن یاد بگیره اونو خیلی دوس داشت

میدونم خیلی دیر شده ولی از اول، لجبازی بی اندازه اش و از همه بدتر دیر به حرف افتادنش سخت تر اش کرد.. ...

الانم همکاری نمیکنه بچه خالم ۵سالش شد تا درست شد

خوش به حال ات.

واقعا کوچولو بود میرفتیم خونه کسی میدید پوشک نیست میگفت فرشام تازه شستما میگفتم عزیزم دستشوییش میگه باورشون نمیشد تا نمیدیدن اخه ریز بود دخترم کوچیکترم دیده میشد. به همه ام میگم زود شروع کنید برای بچه جالبه بزرگ شه دیگه خوشش نمیاد .