2777
2789
عنوان

حاجت😍❤

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 59 پست

آرزو هستم 

تروخدا برای من بفرست عزیزم درموندم مشتری خونمون پسندیده ولی هنوز پولشو نداده تروخدا دعا کن بیاره سریع پولش رو بده مام خونه ای که دیدیم رو سریع بخریم اسمم آرزو هست 

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
سه دوره دارو و.... فایده نداشته ظاهرا

امیدتو از دست نده عزیزم 

شاید خوب دکترت خوب نبوده 

برو پیش یه دکتر دیگه 

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدتو از دست نده عزیزم  شاید خوب دکترت خوب نبوده  برو پیش یه دکتر دیگه

باید بستری بشم که متأسفانه برام مقدور نیست

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
باید بستری بشم که متأسفانه برام مقدور نیست

چرا نمیتونی بستری شی ؟علتش چیه ؟

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  
منم ک اینارو دارم تمومش منم یعنی ...

درصداش متفاوته ...

یکی کمتر داره یکی بیشتر... 

نا امید نباش قرار نیست چون اینا رو داری حتما شدید و حاد باشه به یه تراپیست، روانشناس مراجعه‌ کن حتما که اگه کمه بیشتر نشه خدای نکرده 

چرا نمیتونی بستری شی ؟علتش چیه ؟

علتش حرف و نقل مردمه...

علتش اینه که پرونده پزشکی سنگینی داره و اگه برام درست بشه دیگه نمی تونم کار کنم ...

مهماندار هواپيمام و عاشق صنعت هوانوردیم و پر از استعدادم ...

نمی تونم خودم و انگشت نشون کنم 

عآتش حرف و نقل مردمه... علتش اینه که پرونده پزشکی سنگینی داره و اگه برام درست بشه دیگه نمی تونم کار ...

واو من عاشق شغلتم 

اگه این شغل من بود هر بیماری که داشتم برام مهم نبود 🙈

اگه واقعا اینجوره خوب سعی کنین دورادور درمانتونو ادامه بدین و امیدوارم زودتر خوب بشین 💕