تروخدا برای من بفرست عزیزم درموندم مشتری خونمون پسندیده ولی هنوز پولشو نداده تروخدا دعا کن بیاره سریع پولش رو بده مام خونه ای که دیدیم رو سریع بخریم اسمم آرزو هست
پایان سال 1402 بیماریم تموم شده لیسانسمو گرفتم شاغل شدم طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پایان سال 1402 بیماریم تموم شده لیسانسمو گرفتم شاغل شدم طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم
عآتش حرف و نقل مردمه... علتش اینه که پرونده پزشکی سنگینی داره و اگه برام درست بشه دیگه نمی تونم کار ...
واو من عاشق شغلتم
اگه این شغل من بود هر بیماری که داشتم برام مهم نبود 🙈
اگه واقعا اینجوره خوب سعی کنین دورادور درمانتونو ادامه بدین و امیدوارم زودتر خوب بشین 💕