2777
2789

ینی هر سال چحوری انقد ب پولتون اضافه میکنید با این هزینه ها و اجاره خونه و ....

خیلی دلم گرفدع خونمو پس دادم خونه پیدا نمیکنم 

خدایا :)

به خودم قول دادم رو کسی به جز خودم دیگه حسابی باز نکنم 🙃

کدوم شهر میشینی 

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 

الحمدالله خونه داریم خدا همه ی مردمی رو که ارزوی خونه داشتن دارن رو به ارزوشون برسونه❤

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوس پسر من ماهی دو ملیون اجاره خونه مادرشو میده. چون مادرش از پدرش جدا شده... همین جور حرص میخورم

🥲 اصلا خونه پیدا نمیشه همه گرونن

به خودم قول دادم رو کسی به جز خودم دیگه حسابی باز نکنم 🙃
دوس پسر من ماهی دو ملیون اجاره خونه مادرشو میده. چون مادرش از پدرش جدا شده... همین جور حرص میخورم

مادرش حقوق میگیره؟

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

حرص میخوری که چرا اجاره خونشو میده؟ 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

شوهرته یا نامزدت؟شما چرا باید حرص بخورید امکان داره کمتر از ۲۴ ساعت دیگه خدایی نکرده کات کنید 

بلاخره مادرشه 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

کرج

اونجا خیلی گرونیه خدایی. شغل شوهرتون چیه؟ حقوقش چقده؟ 

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. .