2777
2789
عنوان

این چ شانسیه چ خاستگاریه😭😭

1076 بازدید | 66 پست

چرا اینجوریه ازدواجم ،نمیشه مث ادم ازدواج کنم،چیه عی خاستگارنیاد و مورد داره،خسته شدم،ذهنم خییییلی درگیره،خییییلیاسترس دارم،پسره اگه مطلقه نبود تا حالا اشنا شده بودم باهاش،ولی مطلقه ست😭چیکار کنم،میترسم،از حرف مردم ک بگن ترشبده بود ک زنش شد ،اونا نمبدونن چ خاستگارای خوبی دارم ک،میترسم بعدا پشیمون شم ک کاش باهاش ازدواج نمیکردم،یا پشیمون شم چرا فرصت اشنایی ندادم😭😭

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اخلاق و باوراتو درست کن که رو حرف مردم زندگی نکنی

میدونم اره درست میگی،اشکالم همینه

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

عزیزم صفت روی پسر مردم نزار

الان من میگم ۹۰درصد پسرا دوست دختر داشتن قبل ازدواج و کات کردن باهاش اینم ازدواج کرده تفاهم نداشته جدا شده!

اگه بچه نداره و خب تحقیق کن ببین دلیل جدایی چیه 

چرا فرصت ندی؟

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
خب چرا با خواستگارایی که میگی خوبن ازدواج نمیکنی؟

همشون همه چی خوبن،ولی ی موردی ک برام مهمه رو ندارن،نمیدونم میگن سختگیرم

چن سالته

۲۸

سلام اسی .ناراحت نباش.مگه چند سالته؟ اگه خواستگار دیگه ای داری چرا اونارو قبول نمیکنی؟

خوبن خیلی ،مثلا همه چیش خوبه یهو قدش کوتاست،یا همه چیش خوبه ولی شهر دیگه ست،اینم انقد با شخصیته و همه تاییدش میکنن میترسم رد کنم پشیمونش شم

جالبه

اگر الان میگفتی می‌خوایم برا داداشم زن بگیریم ولی دختره مطلقه هستش خانوما میومدن میبلعیدنت که مگه مطلقه بودن چه عیبی داره؟ و درنهایت تاپیکت میترکید اما الان که میگی پسره مطلقه هست کسی بهت چیزی نمیگه 

درسته که چون شما مجردی بهتره با پسری مجرد ازدواج کنی اما این رو هم درنظر بگیر مطلقه بودن عیب نیست چه برای دختر چه برای پسر