2777
2789
عنوان

هتل توی کرمانشاه کدوم خوبه؟

1852 بازدید | 19 پست

خانوما ما میخوایم بریم کرمانشاه نمیدونیم کدوم هتل خوبه شما رفتید کرمانشاه ؟ یا اطلاعی دارید؟

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتیم،،،، اومدیم از یک نفر آدرس هتل رو بپرسیم کفت دور از جون مگه ما مردیم مهمان ما بره هتل و مارو زو ...

اخی❤️❤️❤️❤️

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
جمشید و پارسیان

ممنونم

داخل شهر هستش؟

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     
رفتیم،،،، اومدیم از یک نفر آدرس هتل رو بپرسیم کفت دور از جون مگه ما مردیم مهمان ما بره هتل و مارو زو ...

چقدرم عالی😂💜

تو دیوار سرچ کن. سوئیت دربست بگیر

هتل میخوایم گل😁

اره جمشید بلوار طاقبستان  پارسیان کارمندان  من جمشید میپسندم البته

چرا عزیزم بهتره؟

مامانم میگه جمشید میترسم داخل شهر نباشه

خودت کرمانشاهی هستی؟؟

ما چند بار رفتیم اینطوری نبود اصلا 

شانس شما بوده لابد 

جواب ابلهان خاموشیست