2777
2789
عنوان

اگه کسی میدونه کمک کنه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 26 پست
میفهمم چی میگی عزیزم دختر منم کوچیکه بقیه بچه ها بزرگ هی حیغشو در میارن ولی بهترین راه حل اینه برا ...

ینی من با خواهر زادم بازی کنم؟؟؟اون اصلا بازی کردن نمیدونه ینی جی چون خواهرم هیچکاریش نداشته همینجوری رشد کرده اصلا بازی نمیکنه فقط میخواد کار خرابی کنه حتی جدیدا صندلی چوبی انداخت رو پای مامانش پاش داغون شده😐خیلی بچشونو ول کردن الان نمیتونن دیگه شکلش بدن جمعش کنن فقط باباش تلاش میکنه بغلش کنه همین

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر  
فقط خودت حواست باشه.من قبل رفتن میگم پیش خودم بشین پیش خودم باش حتی خاستی بازی کنی حد قل حواسم باشه ...

من میگم پیش من باش ولی دخترم چون عاشق همه هست هی میره سراغ مامان بابام حتی شوهر خواهرمم خیلی دوست داره هی میگم بیا پیشم ولی خب این موردو گوش نمیده دلش میخواد با همه بازی کنه حرف‌بزنه زیادی اجتماعیه 😄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ولی ب هر حال کاری نمیشه کرد چون اونم بچس و اقتضای سنشه ب خواهرتون یا شوهرش تذکر بدین☹

خواهرم اصصصصقلا عین خیالش نیس میگم که تازه یکاری میکنه بگه مظلومه هرچی باهاش حرف میزنم میگم نهایتش اینه ببینم بچم اذیت میشه نمیرم نمیام تا درست شه بچت ولی بچه خودت تربیتش درست نیس چهارروز دگ بدتر میشه اصن گوش نمیده چی میگم😂😂تازه دنبال اینه ی بچه دیگه هم بیاره همسرش مخالفه بخاطر رفتارای بچش 

من میگم پیش من باش ولی دخترم چون عاشق همه هست هی میره سراغ مامان بابام حتی شوهر خواهرمم خیلی دوست دا ...

آخی مواظب باش گناه داره.من خودم وقتی میرفتم آشپزخونه می گفتم فلانی حواست باشه بچت نزنه دختر مو.میگفتم می ره به باباش میگه ناراحت میشه سر من غرمیزنه مواظب نیسی

خواهرم اصصصصقلا عین خیالش نیس میگم که تازه یکاری میکنه بگه مظلومه هرچی باهاش حرف میزنم میگم نهایتش ا ...

پس دیگه کاری نمیشه کرد نظری ندارم فقط نذارید پیش هم باشن بنظرم الان فقط این راه جوابه🤣

آخی مواظب باش گناه داره.من خودم وقتی میرفتم آشپزخونه می گفتم فلانی حواست باشه بچت نزنه دختر مو.میگفت ...

یبار اونموقع ک جیغ میزد خیلی بد اومد پشت سر بچم جیغ زد من تازه از پوشک گرفته بودم بچمو از ترس یهو تو شلوارش جیش کرد بچم شوهرم دید انقد ناراحت شد بچه رو برداشت برد اخه ما واقعا محیطو براش اروم‌نگهداشتیم من خیلی بازی میکنم با دخترم واقعا حساسم روش مادر مسووله در برابر بچش نمیشه ول‌کنی خودش بزرگ شه ک ولی خی خواهرم ب این نتیجه نرسیده ظاهرا فقطططط فکر خودشه حتی غذا خوردن و ایناهم شوهرش میده ب بچه بیشتر وقتا شوهرش چیزی نمیخوره انقد بچش اذیت میکنه ولی خب خواهرم میشینه راحت دو بشقاب میزنه🤣🤣🤣اصلا با بچش بازی‌نمیکنه‌حرف‌نمیزنه خیلی دلمم برای بچش میسوزه ها ولی خب بیشتر برای بچه خودم دلم کبابه

پس دیگه کاری نمیشه کرد نظری ندارم فقط نذارید پیش هم باشن بنظرم الان فقط این راه جوابه🤣

خودمم هرچی فکر میکنم از دیشب همین نتیجه رسیدم 

ینی من با خواهر زادم بازی کنم؟؟؟اون اصلا بازی کردن نمیدونه ینی جی چون خواهرم هیچکاریش نداشته همینجور ...

آره عزیزم باهاش بازهای آسون و قابل فهم باهاش انجام بده بچه زندگی یعنی بازی براش 

آره عزیزم باهاش بازهای آسون و قابل فهم باهاش انجام بده بچه زندگی یعنی بازی براش 

خب این‌وظیفه من نیست وظیفه مادرشه اون باید یادش بده بازی کردنو من نهایت سه ساعت ببینمش تازه باید بچه خودمو بگیرم بلایی سرش نیاد 

خب این‌وظیفه من نیست وظیفه مادرشه اون باید یادش بده بازی کردنو من نهایت سه ساعت ببینمش تازه باید بچه ...

میدونم عزیزم ولی برای اینکه ب بچت آسیب نزنه مشکلی پیش نیاد میتونی با بازی کنترلش کنی

میدونم عزیزم ولی برای اینکه ب بچت آسیب نزنه مشکلی پیش نیاد میتونی با بازی کنترلش کنی

اصلا اصلا چون مامانش باهاش بازی نکرده اونم هیچ توجهی ب هیچکس نمیکنه فقط دنبال اینه بره اصن حتی صداشم میزنی توجه نمیکنه بهت خیلی سخته بازی کردن با این بچه چون تقریبا متوجه هیچی نمیشه ینی راه نمیده ب هیچکس فقط بغل باباش کنترل میشه