2777
2789

ادمین پیج شو

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سال اول دانشگام کمک معلم فیزیک پیش دانشگاهیمون می کردم واسه رفع اشکال و برگه صحیح کردن یه چیزی بهم میداد.خیلی آقای خوبی بود.

ولی واسه درآمدی که مدنظر شما هست باید کارای پاره وقت و خونگی پیدا کنین.

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
تجربه ندارم ولی تو دانشگاه مثل اینکه ساعت کلاساو شغل دانشجورو با هم هماهنگ میکنن

نه واقعیتش براشون اصن مهم نیس😂😂😂

دانشگاه ما که همین جوریش خود درسا با هم تداخل داشتن😂😂😂

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
نه واقعیتش براشون اصن مهم نیس😂😂😂 دانشگاه ما که همین جوریش خود درسا با هم تداخل داشتن😂😂😂

جدددی😂😂😂اخه من دیدم تو دانشگتهمون یه جوری برنامه ریزی میکنن تداخل نداشته باشه پس کشکه😂

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی💚🙏🏻
فکر نکنم اخه مگه قراره به ساز چند نفر برقصن 

اخع دانشگاه ما دیدم میگفتن با بخش هماهنگ کنین براتون درستش میکنن

از سال بالاییا بپرس شاید بلد باشن

جدددی😂😂😂اخه من دیدم تو دانشگتهمون یه جوری برنامه ریزی میکنن تداخل نداشته باشه پس کشکه😂

نه بابا😂😂

اصن آموزش دانشگاه بهشون درباره این مسئله چیزی بگی به رگبار می بندنت

نه بابا😂😂 اصن آموزش دانشگاه بهشون درباره این مسئله چیزی بگی به رگبار می بندنت

براشون متاسفم که یه سری طفل ۱۹ تا ۲۲ ساله رو گول میزنننن😂😂😂