2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام ن بیچاره اهل این کارا نیس

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

من عاشق یکی بودم... مرداد ماهی بود... خیلییی عالی کارشو بلد بود مخمو زد حتی با خانوادم اوکی شد... بعدش با یکی دیگه ریخت رو آب... البته نمیگم مرداد ماهیا اینجورین... کلا گفتی یادش افتادم...

نه کاملا برعکس ...

نجیب و سر به زیر و متین و بسییییار خانواده دوست

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

دوس پسر من مردادیه لاله

به زور حرف میزنه

ربطی به ماه نداره به خدا

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋

ماه شیر

دوست دارم سلطه داشته باشن

عاشق پیشه اند

شوهر من که خانواده داره، بقیه رو نمیدونم

کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز  ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر  فروش کلی و جزئی  قیمت کف،   آدرس مصلی ‏سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳
من عاشق یکی بودم... مرداد ماهی بود... خیلییی عالی کارشو بلد بود مخمو زد حتی با خانوادم اوکی شد... بع ...

واییی من توعم یا تو منی...دقیقاااا همین اتفاق برا منم افتاد حتی خواستگاریمم اومد ولی بعدش خیانت و...